Brussel

Werkwijze
Landen
België (348)
Regio's
Brussel (23)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Vlaanderen op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Vlaanderen daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Vlaanderen:

Zomervakantie Atlas toppers in Vlaanderen

Plaza

België Antwerpen Vlaanderen

Het Plaza Hotel met vier sterren ligt op eenvoudige loopafstand van alle toeristische trekpleisters en winkelstraten. Het hotel is grotendeels gerenoveerd en heeft een zeer goede verbinding naar het centrum van de

stad. De tram stopt voor de deur. 's Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in de onlangs gerenoveerde Orangerie. De authentieke bar biedt een hartelijke sfeer voor een aperitiefje of een borreltje voor het slapengaan. De knusse lounge biedt een traditionele stijl waarin u heerlijk kunt ontspannen met vrienden, maar waar u ook een informele vergadering kunt houden met zakenpartners.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Courtyard Brussel

België Brussel Vlaanderen


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen