Cyprus

Werkwijze
Landen
Cyprus (556)
Regio's
Cyprus (330)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Pissouri Bay op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Pissouri Bay daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Pissouri Bay:

Zomervakantie Atlas toppers in Pissouri Bay

Columbia Beach Resort Executive Suites

Cyprus Cyprus Pissouri Bay

Columbia Beach Resort Executive Suites is gelegen naast het Columbia Beach Hotel en bevindt zich tussen de prachtige bergen en witte kliffen. Het resort heeft een idyllische charme en een echte Cypriotische

architectuur. Met de mooie terracotta gekleurde dakpannen, bogen en raamluiken lijkt het net een klein dorpje. Tussen de verschillende gebouwen vind je het zwembad die eindeloos lang lijkt en de ligbedden hebben een natuurlijke schaduw van de palmbomen die verspreid over het resort staan. Maak een wandeling door de schitterende tuinen en geniet van de geur van jasmijn en olijven. In één van de luxe suites met comfortabele bedden en klassieke meubels zul je 's nachts weer helemaal opladen. Op je eigen balkon of terras heb je uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. Voor echte lokale gerechten kan je terecht bij het Apollos Restaurant, liever Italiaans? Geen probleem, kies van voor het Bacchus Italian Gourmet Restaurant. De avond sluit je af in de elegante Eros Bar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Columbia Beach Resort Suites

Cyprus Cyprus Pissouri Bay

Columbia Beach Resort Suites is gelegen naast het Columbia Beach Hotel en bevindt zich tussen de prachtige bergen en witte kliffen. Het resort heeft een idyllische charme en een echte Cypriotische architectuur.

Met de mooie terracotta gekleurde dakpannen, bogen en raamluiken lijkt het net een klein dorpje. Tussen de verschillende gebouwen vind je het zwembad die eindeloos lang lijkt en de ligbedden hebben een natuurlijke schaduw van de palmbomen die verspreid over het resort staan. Maak een wandeling door de schitterende tuinen en geniet van de geur van jasmijn en olijven. In één van de luxe suites met comfortabele bedden en klassieke meubels zul je 's nachts weer helemaal opladen. Op je eigen balkon of terras heb je uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. Voor echte lokale gerechten kan je terecht bij het Apollos Restaurant, liever Italiaans? Geen probleem, kies van voor het Bacchus Italian Gourmet Restaurant. De avond sluit je af in de elegante Eros Bar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Columbia Beach Resort

Cyprus Cyprus Pissouri Bay

Columbia Beach Resort is gelegen naast het Columbia Beach Hotel en bevindt zich tussen de prachtige bergen en witte kliffen. Het resort heeft een idyllische charme en een echte Cypriotische architectuur. Met

de mooie terracotta gekleurde dakpannen, bogen en raamluiken lijkt het net een klein dorpje. Tussen de verschillende gebouwen vind je het zwembad die eindeloos lang lijkt en de ligbedden hebben een natuurlijke schaduw van de palmbomen die verspreid over het resort staan. Maak een wandeling door de schiterrende tuinen en geniet van de geur van jasmijn en olijven. In één van de luxe suites met comfortabele bedden en klassieke meuebels zul je 's nachts weer helemaal opladen. Op je eigen balkon of terras heb je uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. Voor echte lokale gerechten kan je terecht bij het Apollos Restaurant, liever Italiaans? Geen probleem, kies van voor het Bacchus Italian Gourmet Restaurant. De avond sluit je af in de elegante Eros Bar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Columbia Beach

Cyprus Cyprus Pissouri Bay

Op zoek naar totale ontspanning? Ga dan naar Columbia Beach Hotel. Dit hotel is gelegen in het rustige Pissouri Bay met uitzicht op het uitgestrekte strand, de zee en prachtige witte kliffen.

Het is gelegen naast Columbia Beach Resort waar je gebruik kan maken van meerdere faciliteiten. Het hotel is omgeven met olijfbomen, kleurige bloemen en wijngaarden. Rondom het zwembad vind je genoeg ligbedden en schaduw van de bomen. Het hotel is warm en uitnodigend ingericht met veel hout en natuurlijke kleuren. De kamers zijn ruim en comfortabel en er komt veel licht naar binnen. Voor het diner ga je naar het hoofdrestaurant van Columbia Beach hotel, trek in Italiaans? Kies dan voor Bacchus Italian Gourmet Restaurant in Columbia Beach Resort. Hou je wel van wat beweging tijdens je vakantie, dan vermaak je je wel in de fitnessruimte om te eindigen in de heerlijke spa.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen