Hessen

Werkwijze
Landen
Duitsland (3047)
Regio's
Hessen (10)
Plaatsen
Kassel (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Kassel op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Kassel daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Kassel:

Zomervakantie Atlas toppers in Kassel

Hotel Penta Kassel

Duitsland Hessen Kassel

Maak kennis met Hessen, in het hart van Duitsland! Deze fraaie streek wordt omgeven door een prachtig natuurlandschap, met heldere waterbronnen, glooiende velden en dichtbeboste kleurrijke berghellingen. Tijdens deze vakantie kunt u

zich goed ontspannen en lekker genieten van natuur en cultuur! Wij hebben het 4-sterren Pentahotel, gelegen in het hart van het kuurgebied Bad Wilhelmshöhe, tegen zeer voordelige prijzen gecontracteerd. Kassel/ Bad Wilhelmshöhe is welbekend om haar koperen standbeeld van Hercules, het symbolische figuur van deze stad. Van hieruit kunt u ideaal uitstapjes maken naar het kasteel en park van Wilhelmshöhe, het Rococo Paleis Wilhelmsthal, de Edersee met het Waldeck kasteel of lekker kuren in de thermische baden van Kurhessen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Kras aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 49,00

Hotel Best Western Mark

Duitsland Hessen Kassel

Kassel is de regionale hoofdstad van het Duitse district Noord-Hessen. Met de traditionele en belangrijkste wereldtentoonstelling “documenta” neemt Kassel inmiddels een prominente plaats in op het gebied van hedendaagse kunst. Maar Kassel is niet alleen

een top-adres voor kunst in Europa – de in het hart van Duitsland gelegen stad is een echte oase voor hen die rust zoeken. Ingebed in het groen, tussen het Habichtswald, Reinhardswald en Kaufunger Wald, staan gezondheid en wellness met de geneeskrachtige thermen, centraal.

Het Bergpark Wilhelmshöhe is wereldwijd uniek. Het park heeft een oppervlakte van 240 ha. en hier vindt men meer dan 600 verschillende boomsoorten. Tot de wel heel bijzondere bezienswaardigheden en attracties behoren de Herkules, de waterpartijen, de Löwenburg, de Oranjerie en het Ballhaus. Een prima omgeving om ook lekker zelf rond te kijken en te wandelen! De stad is ook bekend door Schloss Wilhelmshöhe, een indrukwekkend slot in het gelijknamige park. Het is grotendeels ingericht als een indrukwekkend museum. En wie een beetje gevoel voor kunst en cultuur heeft brengt hier vast enige tijd door. Het museum is ook tijdens de kerstdagen open. Verder maken we nog een paar leuke excursies door de schilderachtige omgeving vol oude stadjes en pittoreske dorpjes. Maar de dag na aankomst blijven we in ieder geval in Kassel want dat is de laatste dag van de uitermate sfeervolle kerstmarkt op het prachtige marktplein.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen