Overig Duitsland

Werkwijze
Landen
Duitsland (3047)
Plaatsen
Duitsland (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Duitsland op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Duitsland daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Duitsland:

Zomervakantie Atlas toppers in Duitsland

MPS Brillant CochemZell

Duitsland Overig Duitsland Duitsland

De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes.

Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes K├Ânigswinter, Koblenz, Boppard, R├╝desheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Het programma is bijzonder gevarieerd. U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MPS Brillant Zell

Duitsland Overig Duitsland Duitsland

In Duitsland wordt de Kerst groots gevierd. Denk maar aan de gezellige ‘Weihnachtmarkten’ met veel kraampjes met ‘Gluhwein’ lekkere hapjes en allerlei snuisterijen op sfeervol versierde pleinen. Met deze Kerstcruise nemen wij

u mee naar Duitsland. De M.P.S. Brillant is speciaal voor deze Kerstcruise geheel in Kerstsfeer aangekleed om uw verblijf aan boord een extra feestelijk tintje te geven.

Vanzelfsprekend kunt naast de gebruikelijk volledige verzorging extra genieten van heerlijke kerstdiners in een sfeervolle ambiance. Daarnaast hebben wij weer een fantastisch vaarprogramma en een gezellig animatieprogramma voor u samengesteld. Wilt u er met de Kerstdagen tussenuit, dan hopen wij u van harte aan boord te mogen begroeten om samen met u de feestdagen op een bijzondere wijze door te brengen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen