Spreewald

Werkwijze
Landen
Duitsland (3047)
Regio's
Spreewald (1)
Plaatsen
Sachsen (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Sachsen op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Sachsen daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Sachsen:

Zomervakantie Atlas toppers in Sachsen

Hotel Ramada Halle Leipzig

Duitsland Leipzig Sachsen

Deze nieuwe reis brengt u naar de deelstaten Sachsen en Thüringen. Geniet volop de prachtige Oost-Duitse steden zoals Erfurt, Weimar en Leipzig. In deze steden vindt u vele indrukwekkende historische gebouwen die

getuigen van een rijke historie. Bovendien brengen we een bezoek aan Naumburg met deprachtige Dom en kunt u de historische vakwerkhuizen bewonderen in Quedlinburg. Boek nu deze schitterende busreis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Akzent Congress Hoyerswerda

Duitsland Spreewald Sachsen

Beleef dit jaar een schitterende busreis naar het Spreewald en omgeving. Dit gebied op de grens van het oosten van Duitsland en het westen van Polen kenmerkt zich nog door de ongerepte

natuur en de rust die het uitstraalt. De schitterende natuur en de leuke dorpjes en stadjes laten vroegere tijden herleven. We nemen u mee op mooie excursies zoals een boottocht door het Spreewald en een bustour door het Lausitz-gebied. Maar geniet ook van de cultuurschatten van de prachtige stad Dresden. Reserveer nu en ontdek dit prachtige gedeelte van Duitsland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen