Gambia

Werkwijze
Landen
Gambia (122)
Regio's
Gambia (99)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Chartervlucht Gambia op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Chartervlucht Gambia daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Chartervlucht Gambia:

Zomervakantie Atlas toppers in Chartervlucht Gambia

Hotel Laico Atlantic

Gambia Gambia Chartervlucht Gambia

Dit mooie en verzorgde hotel is de perfecte locatie voor een welverdiende vakantie. Het hotel ligt direct aan het strand en niet ver van het centrum van Banjul. Voor jong en oud

zijn er vele faciliteiten. Zo kunt u een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad en de allerkleinste in het kinderbad. In de tuinen van het hotel ziet u vele vogels en prachtige bloemen. Wilt u ook nog een beetje fit blijven op u vakantie? Dan kan dat door te gaan fitnissen, tennisen, squashen of een leuk potje minigolf. Voor de avonturies is het hotel de perfecte uitvalbasis om het hart van Afrika te verkennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Chartervlucht Gambia

Gambia Gambia Chartervlucht Gambia

U vliegt met Transavia naar Banjul. Op de vluchten van Transavia zijn de maaltijden en drankjes niet inclusief. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om aan boord bij het cabinepersoneel verschillende snacks, broodjes

en dranken te kopen.

De vliegreis naar Banjul neemt ongeveer 6 uur in beslag.

De vertrektijden zijn pas kort voor vertrek bij ons bekend en staan vermeld op de tickets die u ongeveer een week voor vertrek ontvangt. Sunweb Vakanties heeft geen invloed op de vluchttijden, het is daarom ook niet mogelijk een preferentie hiervoor aan ons door te geven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen