Atheense Rivièra

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Plaatsen
Mati (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Mati op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Mati daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Mati:

Zomervakantie Atlas toppers in Mati

Hotel Myrto

Griekenland Atheense Rivièra Mati

Hotel Myrto is gebouwd in country-chique stijl en kun je vinden in de Griekse badplaats Mati. Een vakantie in deze accommodatie staat garant voor een combinatie tussen stad en strand. Zo kun

je een uitstapje maken naar het bruisende Athene, en zonnebaden op het strand dat op 600 meter afstand ligt. Dat dit land een rijke historie kent, wordt al snel duidelijk doordat het hotel aan de beroemde Marathonroute ligt.

Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een lichte inrichting. Smakelijke gerechten kun je proeven bij één van de restaurants in de omgeving, maar het hotel zelf beschikt ook over een restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Voor een snelle hap of een verfrissend drankje kun je terecht bij de pool bar.

Te midden van talloze kleurrijke bloemen, planten en palmbomen vind je het verwarmde zwembad. Dit zomerse plaatje wordt afgemaakt door de comfortabele zonnebedjes die het zwembad omringen. De jongere reizigers kunnen hun energie kwijt in de speelweide.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Mati

Griekenland Atheense Rivièra Mati

Aan de schitterende Atheense kust, omgeven door pijnbomen en direct aan het azuurblauwe zeewater, ligt het mooie Hotel Mati. Op deze plek kún je niet anders dan relaxen en van je vrije

tijd genieten, wat een prachtige plek! Het comfortabele hotel is er helemaal op gericht om optimaal te kunnen ontspannen. Neem bijvoorbeeld het heerlijke zonneterras bij het zwembad, waar je naast lekker luieren ook een prachtig uitzicht hebt op de omgeving. De Griekse hoofdstad ligt op ongeveer 28 kilometer afstand van het badplaatsje Mati, ideaal om tijdens je vakantie stad & strand met elkaar te combineren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Aquamarina

Griekenland Atheense Rivièra Mati

Een kabbelende, azuurblauwe zee, de Griekse zon op je gezicht en verder...niets. In het luxe viersterrenhotel Aquamarina mag alles en moet niets, hier kom je puur voor je ontspanning. Met een ideale

ligging, direct aan het strand van Mati is dit dé plek voor een relaxvakantie aan het Griekse vasteland. Auqamarina beschikt over een uitstekend restaurant, een gezellige bar en een uitgebreid wellnesscenter om te zorgen dat je echt niets tekort komt. Hier kun je dagenlang lekker luieren in het zonnetje, genieten van de beste Griekse gerechten of een duik nemen in het verfrissende zwembad. Heb je zin om iets te ondernemen? De Griekse hoofdstad Athene ligt op slechts 25 kilometer afstand. Huur bijvoorbeeld eens een auto en ontdek deze metropool of ga juist op reis langs het variërende Griekse vasteland. Maar vooral: ontspannen! 

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen