Chalkidiki

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Chalkidiki (56)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Parthenonas op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Parthenonas daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Parthenonas:

Zomervakantie Atlas toppers in Parthenonas

Hotel Oreiades

Griekenland Chalkidiki Parthenonas

Oreiades is een klein, sfeervol en romantisch hotel, gelegen op de berg in Parthenonas. We worden hier omgeven door olijfbomen en het bos, wat een mooie natuur! De lieve eigenaresse maakt elke

dag een heerlijk vers ontbijtje voor al haar gasten en staat voor iedereen klaar. We voelen ons hier helemaal thuis. Het hotel bestaat uit drie gebouwen van elk twee verdiepingen, met in totaal zes kamers. Alle gebouwen zijn in traditionele Macedonische stijl gebouwd. Door de kleinschaligheid, het uitzicht over de baai van Toroni en de berg komen wij hier helemaal tot rust.

Parthenonas neemt je mee terug in de tijd, naar de simpele Griekse levensstijl van de locals. Het is een traditioneel Grieks dorpje, waar men nog de tijd neemt voor alles. In nagenoeg alle gebouwen is de Macedonische architecteur behouden, wat het een uniek dorp maakt. Naast de traditionele architectuur en sfeer, maakt de ook de ligging Parthenonas geliefd. Het ligt dichtbij de berg van Dragoudeli (beschermd gebied), waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook dichtbij de bekende stranden van Sithonia.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Chorostasi

Griekenland Chalkidiki Parthenonas

Het mooie uitzicht, de traditioneel ingerichte kamers, de goede en fijne service of het heerlijke, verse ontbijt wat de lieve eigenaresse Tania elke ochtend voor ons maakt? We kunnen niet kiezen wat

Chorostasi nu zo bijzonder maakt. Maar wat komen wij hier graag! Chorostasi is in een traditioneel Macedonische stijl gebouwd, heel sfeervol. In Chorostasi kun je genieten van de mooie groene kleuren van de natuur van Sithonia, maar ben je tegelijkertijd dichtbij de mooie groen/blauwe Aegeïsche Zee!

Parthenonas neemt je mee terug in de tijd, naar de simpele Griekse levensstijl van de locals. Het is een traditioneel Grieks dorpje, waar men nog de tijd neemt voor alles. In nagenoeg alle gebouwen is de Macedonische architecteur behouden, wat het een uniek dorp maakt. Naast de traditionele architectuur en sfeer, maakt de ook de ligging Parthenonas geliefd. Het ligt dichtbij de berg van Dragoudeli  (beschermd gebied), waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook dichtbij de bekende stranden van Sithonia.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen