Chios

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Chios (80)
Plaatsen
Vouno (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Vouno op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Vouno daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Vouno:

Zomervakantie Atlas toppers in Vouno

Ariadne Philoxenia

Griekenland Chios Vouno

Wauw! Wat hebben we een bijzonder plekje ontdekt. Ariadne Philoxenia is een oud herenhuis, pas gerenoveerd en omgetoverd tot een modern aparthotel met vijf appartementen.Alle appartementen, die verschillen in grootte en kenmerken,

hebben een uniek karakter die de geschiedenis weerspiegelt. Het herenhuis is zo enorm sfeervol en karakteristiek ingericht, heel bijzonder! En niet onbelangrijk, alle appartementen beschikken over een balkon of kleine tuin. Ariadne Philoxenia is geen typisch aparthotel, het is een plek waar de stijl van een oud herenhuis is gecombineerd met de rustige en traditionele omgeving van een historisch middeleeuws dorp. Leuk weetje: volgens de geschiedenis van het dorp en de familie die het herenhuis in bezit heeft door de decennia heen, is Ariadne, dochter van Minos en bruid van Dionysus in de Griekse mythologie, de naam van de laatste eigenaresse die hier gewoond heeft, voordat het huis gerenoveerd werd.

Ariadne Philoxenia is gebouwd op de rand van Vouno, naast mooie boerderijen met olijfbomen en wijngaarden. Vouno ligt in het zuidoosten van Chios en is bijna volledig op een rots gebouwd. Het heeft zijn middeleeuwse architectuur weten te behouden, mooi om te zien als je door het oude centrum wandelt. Vouno is een ideale plek om te ontspannen, te genieten van de natuur of eindeloos te luieren aan één van de (100!) mooie stranden van Chios. In de gebieden rondom Vouno zijn prachtige stranden te vinden. Zandstranden, kiezelstranden met kristalhelder water en stranden met zwarte stenen die duiden op de vulkanische oorsprong van het eiland. Je vindt het hier allemaal!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vouno Village

Griekenland Chios Vouno

Midden in het middeleeuwse dorp Vouno gelegen, vinden wij Appartementen Vouno Village. Via smalle, door �bogen� gekenmerkte straatjes komen we bij de appartementen aan. We worden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Sophia.

Zij is duidelijk trots op haar unieke plekje en is bereidt je overal mee te helpen. We krijgen zelfs een gratis kookles aangeboden. Daar gaan we zeker gebruik van maken! Eenmaal aangekomen bij ons appartement begrijpen we waarom Sophia zo trots is. De appartementen zijn volledig gemaakt van natuursteen en prachtig traditioneel ingericht met oude houten meubels. Alsof we in een klein kasteeltje verblijven!

Het dorp Vouno, wat berg betekent, bevindt zich in het zuidoosten van Chios. Het dorp heeft zijn middeleeuwse architectuur weten te behouden. De grote stenen huizen zijn met elkaar verbonden door daken, welke men “votes” noemt. Deze “votes” waren vooral nuttig ter verdediging tegen de piraten in de middeleeuwen. In de gebieden rondom het dorp zijn wondermooie stranden, waar je ook nog eens heerlijk kunt zwemmen. Zandstranden, kiezelstranden met kristalhelder water en stranden met zwarte stenen die duiden op de vulkanische oorsprong van het eiland. Je vindt het hier allemaal!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen