Corfu

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Corfu (349)
Plaatsen
Liapades (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Liapades op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Liapades daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Liapades:

Zomervakantie Atlas toppers in Liapades

Villa Birlis

Griekenland Corfu Liapades

Villa Birlis wordt omgeven door een groot zwembad met uitzicht over het groene landschap van Liapades. Wat een heerlijke plek om echt tot rust te komen! De studio?s zijn van alle gemakken

voorzien, fijn! Bij aankomst zetten we eerst onze spullen in onze studio waarna we Birlis gaan verkennen. Bij de bar en het zwembad zullen we de aankomende weken wel vaker zijn. En wat een geweldig uitzicht. Vanuit het zwembad kijk je zo over de beboste bergen?

Villa Birlis is ideaal gelegen. Rustig, maar dicht bij het strand en het centrum. Vanmiddag gaan we naar de Angelokastro. Dit is een burcht in Paleokastritsa, gelegen op een berg. Het wordt even een klim om er te komen maar dan heb je wel een prachtig uitzicht en kun je de burcht bezichtigen. Na het bezoek aan Angelokastro gaan we terug naar Liapades om te eten bij Michalis Taverna voor typisch Griekse gerechten, lekker! De dag sluiten we af met een wandeling over het strand. Morgen verkennen we de bossen en bergen rondom Birlis, heel sportief op de mountainbike!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

ADRIOLOS

Griekenland Corfu Liapades

In het vakantiegebied Liapades, op ca. 650 m van het zand-/kiezelstrand en op ca. 1 km van het schilderachtige dorp Liapades. Winkels, restaurants en bars op ca. 50 m.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

LIAPADES BEACH

Griekenland Corfu Liapades

In de wijk Liapades, gebouwd tegen een heuvel aan de romantische baai (zand/kiezel), ca. 500 m van het dorpje Liapades en op ca. 20 km van Corfu-stad.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen