Karpathos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Karpathos (142)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Kyra Panagia Beach op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Kyra Panagia Beach daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Kyra Panagia Beach:

Zomervakantie Atlas toppers in Kyra Panagia Beach

Appartement Kyra Panagia

Griekenland Karpathos Kyra Panagia Beach

Na een kronkelige weg te hebben getrotseerd, komen we aan bij Kyra Panagia. De appartementen vallen meteen op door de traditionele en kleurrijke architectuur! We worden vriendelijk ontvangen en we voelen een

hechte familiesfeer. Onze kamer is mooi en ruim ingericht en we hebben ons eigen balkon. Vanaf hier kijken we uit over het azuurblauwe zeewater. We gaan hier zeker tot rust komen! Nadat we onze koffers hebben uitgepakt, nemen we in duik in het ruime zwembad. Daarna nemen we een cocktail aan de Lounge Bar, erg verfrissend!

Appartementen Kyra Panagia liggen, zoals de naam al doet vermoeden, in het dorpje Kyra Panagia. Dit dorpje heeft een schitterende baai en een prachtig zandstrand! Geniet hier in alle rust van de Griekse zon. In Panagia staat een prachtige kerk. Het verhaal gaat rond dat deze kerk is gebouwd nadat een kapitein is gered van een schipbreuk. Er zijn verschillende tavernes en restaurants (aanraders: Sofia?s en The Olive Garden) te vinden in dit gastvrije dorpje. Wil je toch meer van de betoverende omgeving zien die Karpathos te bieden heeft? Maak dan een ritje met een huurauto. Er is zoveel moois te ontdekken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Kyra Panagia Beach

Griekenland Karpathos Kyra Panagia Beach

Na een kronkelige weg te hebben getrotseerd, komen we aan bij Kyra Panagia Hotel. Het hotel valt meteen op door de traditionele en kleurrijke architectuur! We worden vriendelijk ontvangen en we voelen

een hechte familiesfeer. Onze kamer is mooi en ruim ingericht en we hebben ons eigen balkon. Vanaf hier kijken we uit over het azuurblauwe zeewater. We gaan hier zeker tot rust komen! Nadat we onze koffers hebben uitgepakt, nemen we in duik in het ruime zwembad. Daarna nemen we een cocktail aan de Lounge Bar, erg verfrissend!

Kyra Panagia Hotel ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het dorpje Panagia. Dit dorpje heeft een schitterende baai en een prachtig zandstrand! Geniet hier in alle rust van de Griekse zon. In Panagia staat een prachtige kerk. Het verhaal gaat rond dat deze kerk is gebouwd nadat een kapitein is gered van een schipbreuk. Er zijn verschillende tavernes en restaurants (aanraders: Sofia?s en The Olive Garden) te vinden in dit gastvrije dorpje. Wil je toch meer van de betoverende omgeving zien die Karpathos te bieden heeft? Maak dan een ritje met een huurauto. Er is zoveel moois te ontdekken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Studio Blue Wave 's

Griekenland Karpathos Kyra Panagia Beach

Blue Waves Studios is gelegen in een magisch mooi landschap op het Griekse eiland Karpathos. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op de schitterende baai en de Egeïsche zee. In de

ochtend nemen we een vers ontbijt op ons eigen balkonnetje. Vanaf hier zien we het strand, deze is slechts 60 meter van ons verwijderd. Dit strand is fantastisch: rustig met kraakhelder zeewater! ?s Avonds nemen we een lekker lokaal wijntje aan de bar. Het is erg gezellig om met onze medevakantiegangers tips uit te wisselen over het eiland. Voor we naar ons bed gaan, genieten we nog even van het uitzicht op ons balkon. De heldere sterrenhemel heeft iets betoverends?

Vanaf Blue Waves Studios is het bergachtige eiland prima te verkennen. Dit is zeker de moeite waard. Het gevarieerde Karpathos heeft zoveel te bieden: prachtige zandstranden met helderblauw water, gezellige bergdorpjes en ongerepte natuur. Breng een bezoekje aan het herdenkingsbeeld in Menetes, ga langs bij de hoofdstad Pigadia of kijk je ogen uit in het traditionele Olympos!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen