Kefalonia

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Kefalonia (99)
Plaatsen
Assos (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Assos op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Assos daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Assos:

Zomervakantie Atlas toppers in Assos

Appartement Kanakis Huur

Griekenland Kefalonia Assos

Tegen de heuvels van Assos vinden dit kleine droomvakantieverblijf: Appartementen Kanakis. We zijn al vaker op Kefalonia geweest, maar van al onze bezochte vakantieverblijven heeft Kanakis toch wel de meest bijzondere ligging.

De eigenaar wist goed gebruik te maken van deze locatie en bouwde alle appartementen zo, dat je altijd uitzicht op zee hebt. Lekker in de schaduw onder een parasol kijk je hier uit op het azuurblauwe water en de bootjes die voorbij varen. Geloof ons maar: hier kan je wel uren blijven zitten!

Maar Kefalonia heeft zoveel te bieden dat stil zitten eigenlijk zonde is. Assos ligt aan een kleine baai en is haast schilderachtig te noemen, met haar smalle straatjes, pastelkleurige huizen en heldere zeewater. In de baai vind je ook een klein kiezelstrandje waar je in alle rust kunt zonnen. Ben je een echte strandliefhebber? Zo?n drie kilometer ten zuiden van Assos ligt de baai van Myrtos waar je één van de mooiste stranden van Kefalonia vindt. Fijn, haast wit zand en het meest helderblauwe zeewater dat wij ooit hebben gezien!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Kanakis

Griekenland Kefalonia Assos

Een droomcomplexje in het pittoreske Assos waar u in een relaxte ambiance zult vertoeven.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen