Kefalonia

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Kefalonia (99)
Plaatsen
Farsa (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Farsa op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Farsa daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Farsa:

Zomervakantie Atlas toppers in Farsa

Appartement Stella Di Mare Huur

Griekenland Kefalonia Farsa

Aan een rustig weggetje vinden we deze kleine oase van rust: Appartementen Stella di Mare. Het vele groen en de fleurige bloemen, de kleine kronkelige paadjes ertussen en het fenomenale uitzicht op

zee maken dit een droomplekje voor rustzoekers. Precies goed voor ons! Lekker luieren onder de warme zomerzon, een paar baantjes trekken in het zwembad en vervolgens heerlijk avondeten. Elke avond worden we weer opnieuw verrast door de kookkunsten van Stella. Ze bereidt speciaal voor haar gasten traditionele en lokale gerechten. De kookkunsten van Stella staan bekend op Kefalonia en wij begrijpen waarom! Na het avondeten genieten we van een romantische zonsondergang op ons balkon? Vakantie zoals het hoort te zijn!

Met de inbegrepen huurauto heb je alle vrijheid die je maar kunt wensen. Maak kennis met alle mooie plekken op Kefalonia en wordt net als wij verliefd op dit bijzondere Griekse eiland. Onze tip? Bezoek de meest indrukkende grot op het eiland: de Drogarati. De grot heeft zeldzame stalactieten en stalagmieten en een prachtige akoestiek. Er worden zelfs concerten gegeven in deze grote natuurlijke ruimte! Daarnaast komen we ook graag in het dorpje Farsa. Een sfeervol dorpje met een oud traditioneel deel en een nieuw deel. Ontdek het zelf!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Stella Di Mare

Griekenland Kefalonia Farsa

Wil je er even helemaal tussenuit en genieten van een prachtige omgeving? In Stella di Mare krijg je echt een vakantiegevoel.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen