Kreta

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Kreta (1287)
Plaatsen
Gournes (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Gournes op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Gournes daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Gournes:

Zomervakantie Atlas toppers in Gournes

Hotel Erato

Griekenland Kreta Gournes

Hotel Erato is gelegen tussen tradionele dorpjes aan de rand van het sfeervolle centrum van Gournes. Vanuit dit familie gerunde hotel kun je ook eenvoudig naar het strand lopen. Bij terugkomst zul

je steeds weer die typische Griekse gastvrijheid ervaren; de familie Somares laat gasten zich volledig thuis voelen.

Onlangs is het hotel gerenoveerd, terwijl de typische Kretenzer bouwtijl niet verloren is gegaan. De rustige ligging doet veel rustzoekers hier dan ook graag terugkomen. De naam Erato verwijst naar een belangrijk persoon uit de Griekse mythologie en is ontstaan uit de woorden 'erao' (verliefd raken) en 'eros' (liefde).

Grieks eten is hier ook een feetsje, want in het restaurant serveren ze heerlijke (lokale) gerechten. Helemaal gezellig met de Griekse avonden die hier regelmatig worden gehouden. Oja, er is ook een lekker zwembad om nog even lekker in af te koelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Kritzas Beach

Griekenland Kreta Gournes

Kritzas Beach Bungalows ligt bij het plaatsje Gournes. Het kleine centrum van Gournes ligt op 1200m, Chersonissos ligt op 10km. Kritzas Beach ligt direct aan zee, het strand ligt op 500m.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Kritzas Beach

Griekenland Kreta Gournes

Appartementen Kritzas Beach is een kindvriendelijk driesterren complex, verdeeld over zeven prachtige tuinen met een rustige ligging, aan het mooie strand van Gournes. Kritzas Beach, dat door een familie wordt gerund, is

modern en comfortabel, maar tegelijkertijd ook met behoud van traditioneel Kretenzer sfeer en cultuur. Kortom, ideaal voor stellen en gezinnen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen