Lefkas

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Lefkas (85)
Plaatsen
Paleros (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Paleros op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Paleros daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Paleros:

Zomervakantie Atlas toppers in Paleros

Paleros Garden Village

Griekenland Epirus Paleros

Paleros Garden Village resort heeft een heerlijke en onbezorgde vakantie voor je in petto! Met het strand praktisch voor de deur en de imposante bergkliffen op de achtergrond krijg je er iedere

dag een schilderachtig uitzicht gratis bij. De grote en verzorgde tuin rondom het complex zorgt voor een serene rust, die vol staat met vele bomen en uitgestrekte grasvelden. De rustige ligging maakt het een perfect plekje om he batterij weer even helemaal op te laden.

De lichte en ruime kamers hebben allemaal een eigen balkon of terras, zodat je zo vanuit je eigen kamer van mooie uitzichten kunt genieten. Daarnaast hoef je je hier, dankzij het all inclusive programma, gedurende de dagĀ  nergens druk om te maken; uitgebreide buffetten, snacks en drankjes staat hier tot je beschikking. Uiteraard mag vermaak niet ontbreken tijdens je zonvakantie, maar met 2 zwembaden, een mini waterpark voor de kinderen en 2 tennisbanen is er genoeg vertier voor jong en oud.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Filoxenia

Griekenland Lefkas Paleros


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Aparthotel Cliff Bay

Griekenland Lefkas Paleros


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen