Overige Eilanden

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Plaatsen
Limenas (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Limenas op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Limenas daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Limenas:

Zomervakantie Atlas toppers in Limenas

Villa Thassian

Griekenland Thassos Limenas

Met uitzicht op zee en een lekker verkoelend briesje beginnen we de dag. In alle rust genieten we van het ontbijt op ons eigen terras aan het zwembad, ons privézwembad. Het klinkt

raar om dit te zeggen en toch is het zo! Niets is lekkerder dan ?s ochtends als je wakker wordt meteen een duik nemen. Ja, het is hier echt genieten bij Thassian Villa?s. En dan hebben we het nog geen eens gehad over de ligging van onze villa. Het is lekker rustig gelegen, maar toch kunnen we zo de gezelligheid in Thassos-Stad opzoeken. Ideaal!

Even wat anders dan Thassos? Breng dan een bezoek aan het vasteland van Griekenland. Vanuit Thassos-Stad kun je met de boot naar Kavala? Een bezoek aan het oude gedeelte van de stad is zeker de moeite waard. Hier kun je lekker ronddwalen tussen de geplaveide straatjes en steegjes en lekker lunchen bij één van de traditionele tavernes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Conti

Griekenland Overige Eilanden Limenas


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen