Paxos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Paxos (3)
Plaatsen
Loggos (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Loggos op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Loggos daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Loggos:

Zomervakantie Atlas toppers in Loggos

Villa Glyfada Beach 's

Griekenland Paxos Loggos

De Glyfada Beach Villa?s liggen in een rustig gebied van Loggos. De kamers zijn eenvoudig ingericht en goed onderhouden. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de zee. De appartementen

liggen namelijk aan twee heerlijke stranden, waarvan een prive strand. Ligbedden en parasols zijn op beide stranden gratis te gebruiken. Loggos ligt op loopafstand van de appartementen, maar drie keer per week gaat er een gratis busje. Met de gastvrije sfeer, heerlijke Griekse keuken van de eigen taverne en gezellige barbecueavonden is dit een ideale plek voor een ontspannen vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Villa Glyfada Beach

Griekenland Paxos Loggos

De Glyfada Beach Villa?s liggen aan een prachtig strand, tegen een beboste heuvel, aan de oostkust van Paxos. De gastvrije sfeer, heerlijke Griekse keuken van de eigen taverne en gezellige barbecueavonden maken

dit een ideale plek voor een ontspannen vakantie. De maisonnettes zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht over zee en de groene heuvels van Glyfada. Het één kamerappartement Ionio ligt vrijstaand, op loopafstand van alle faciliteiten. De Glyfada Beach Villa?s ligt heerlijk rustig aan zee, omringd door olijfbomen en bloementuinen. Het dorpje Loggos is een kwartiertje lopen, drie keer per week gaat er een gratis busje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen