Peloponessos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Plaatsen
Kardamili (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Kardamili op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Kardamili daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Kardamili:

Zomervakantie Atlas toppers in Kardamili

Aparthotel Liakoto

Griekenland Peloponessos Kardamili

Dit voelt als thuiskomen� Wat een gezelligheid straalt dit uit! We worden letterlijk met open armen ontvangen, dat geeft een fijn gevoel. De familie Paliatseas runt dit hotel en zijn bijzonder gastvrij!

Zij doen er samen alles aan om een ontspannend en aangenaam te geven aan hun gasten. Het complex is gebouwd in traditionele stijl. En het ligt ook op zoâ€Â?n leuk plekje! Op het terras én vanaf ons balkon hebben we uitzicht over de baai van Messinia en aan de andere kant het Taygetosgebergte. Het voelt alsof je ver weg bent van de drukte, maar na een korte wandeling loop je naar het strand en het dorpscentrum, de dorpsstraat ligt namelijk om de hoek. Een perfecte combinatie toch?

Liakoto ligt in het dorp Kardamili, dit dorp heeft heel veel gezellige terrasjes, cafés en tavernes! In de hoofdstraat is het één en al bedrijvigheid. Kardamili bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. Het nieuwe gedeelte is vooral toeristisch en ligt direct aan de baai met een mooi strand. Tegen de heuvels ligt het oude gedeelte van Kardamili, wat dateert uit de 13e eeuw. Hier is het heerlijk om rond te dwalen over de smalle stenenpaadjes, de ruïnes te bekijken van de middeleeuwse kastelen en niet vergeten de Byzantijnse tempel van Saint Spyridon!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Aparthotel Anniska

Griekenland Lesbos Kardamili

Wauw! Wat een uniek plekje is dit! Er heerst hier een heerlijk rustig sfeertje. Een gevoel van totale ontspanning overvalt ons, dit is pas genieten! Dit is een prachtig traditioneel appartementencomplexje. �Wat

een ruimte en gezelligheid� roepen we tegen elkaar als we onze kamer binnenlopen! n ook nog eens een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Net voor het hotel zien we een mooi strand zien we vanaf ons balkon, daar gaan we morgen vertoeven! Eerst even lekker genieten en de zon aanbidden op het zonneterras, onder het genot van een drankje. Na een uurtje zien we vanaf dit terras de zonsondergang, dit is werkelijk prachtig!

Anniska ligt in het dorp Kardamili, dit dorp heeft heel veel gezellige terrasjes, cafés en tavernes! In de hoofdstraat is het één en al bedrijvigheid. Kardamili bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. Het nieuwe gedeelte is vooral toeristisch en ligt direct aan de baai met een mooi strand. Tegen de heuvels ligt het oude gedeelte van Kardamili, wat dateert uit de 13e eeuw. Hier is het heerlijk om rond te dwalen over de smalle stenenpaadjes, de ruïnes te bekijken van de middeleeuwse kastelen en niet vergeten de Byzantijnse tempel van Saint Spyridon.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Palataki

Griekenland Peloponessos Kardamili

Het uitzicht is werkelijk prachtig vanaf Appartementen Palataki. De eenvoudige maar nette appartementen liggen een stukje lopen van het zandstrand en het centrum af, aan u de keuze! Ook een dagje zwembad

behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Vier uw vakantie in Appartementen Palataki!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen