Pelopónnesos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Plaatsen
Tolo (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Tolo op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Tolo daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Tolo:

Zomervakantie Atlas toppers in Tolo

Hotel Flisvos Royal

Griekenland Pelopónnesos Tolo

Het comfortabele Hotel Flisvos Royal ligt op slechts een paar meter afstand van het schitterende zandstrand van Tolo, en in het knusse centrum. Ideaal, want hier liggen verschillende tavernes waar je aan

kunt schuiven voor een typisch Griekse salade of een heerlijk bord Moussaka.

Vanaf het balkon bij de nette kamers kun je uitkijken over zee, de tuin of het zwembad. Rondom het zwembad staan de ligbedjes al klaar, waar je met een drankje van de poolbar kunt genieten van het Griekse zonnetje.


Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Flisvos

Griekenland Pelopónnesos Tolo

Aan het goudgele zandstrand van Tolo ligt het comfortabele Hotel Flisvos. Niet alleen het zandstrand ligt hier aan je voeten, ook het knusse centrum is binnen een paar stappen te bereiken.

/>
De basic kamers bieden uitzicht over de helderblauwe zee of de bergen. Het uitzicht vanuit het restaurant met ramen van de vloer tot aan het plafond is zo mogelijk nog mooier. Hier kun je genieten van heerlijke Mediterrane gerechten terwijl je uitkijkt over de glinsteringen in de zee en de kleine eilandjes die in de baai liggen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Aparthotel Viaros

Griekenland Pelopónnesos Tolo

Zowel het sfeervolle centrum als het goudgele zandstrand van Tolo liggen op loopafstand van Aparthotel Viaros.  De gezellige bars en tavernes liggen in de buurt, je schuift dus zo aan voor een

heerlijk Griekse maaltijd of een glaasje ouzo (sterke alcoholische drank).

Vanaf eenvoudig ingerichte, maar ruime kamers is het uitzicht over de helderblauwe zee of de bergen schitterend. Ook vanaf het mooie zwembadterras kun je wegdromen bij het mooie uitzicht over het dorpje en de zee; en dat kan ondet het genot van een verfrissend drankje dat bij de poolbar te halen is.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen