Skiathos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Skiathos (43)
Plaatsen
Vassilias (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Vassilias op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Vassilias daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Vassilias:

Zomervakantie Atlas toppers in Vassilias

Hotel Kivo Art & Suites

Spanje Costa del Sol Vassilias

We worden even helemaal stil als we aankomen bij Kivo Art Hotel & Suites. Wow, wat is het hier mooi zeg! Een prachtig uitzicht over de baai, een romantische sfeer en zoals

de naam eigenlijk al zegt: de kamers zijn volledig ingericht door talentvolle Griekse kunstenaars. We beginnen hier elke dag goed erg goed met een heerlijk ontbijtje en door te genieten van het prachtige uitzicht, zo willen wij elke dag van het jaar wel wakker worden! Hierna nemen we meestal een duik in het zwembad of gaan we naar het Vassilias Beach. Op dit mooie strand, vlakbij Skiathos-Stad, is het altijd lekker rustig. We hebben echt een heerlijke plek uitgekozen voor onze vakantie op Skiathos!

Als de avond valt gaan we richting Skiathos-Stad. Van een local hebben we de tip gekregen om naar ?The Windmill Restaurant? te gaan, gelegen op een heuvel in de stad. De naam zegt het eigenlijk al, deze 200 jaar oude molen dient nu als restaurant en bied je een prachtig uitzicht over heel Skiathos-Stad. Het restaurant zit er inmiddels al zo?n 40 jaar en is erg populair. Een reservering is zeker een must als je op dit bijzondere plekje wilt eten. Er is één tafel in het restaurant die er echt uitspringt: die op het balkonnetje van de windmolen. Hier heb je samen een nóg beter uitzicht en het is vooral erg romantisch!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Kassandra Bay

Griekenland Skiathos Vassilias

Nieuw in ons aanbod! Dit hotel heeft een prachtige ligging aan de zee en het strand. De modern ingerichte kamers en de vele faciliteiten bezorgen u een uiterst comfortabele vakantie!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vassilias Beach

Griekenland Skiathos Vassilias

Nieuw in ons aanbod! Comfortabele appartementen met uizicht op de eilanden Tsoungria en Arkos én op Skiathos-Stad.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen