Thassos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Thassos (43)
Plaatsen
Prinos (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Prinos op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Prinos daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Prinos:

Zomervakantie Atlas toppers in Prinos

Appartement Mikro Kazaviti

Griekenland Thassos Prinos

In de bergen vinden we dit mooie plekje: Mikro Kazaviti? Wat is het hier heerlijk rustig! Het leuke tuintje, de houten balkonnetjes en al dat groen om ons heen, zorgen voor een

fijn sfeertje. Als we op het terras zitten, komt de eigenaar Elefterios met een brede glimlach naar ons toe. Hij trakteert ons op een heerlijke frappé en maakt een praatje met ons. Hierdoor voelen we ons eigenlijk meteen thuis. Zo kunnen we wel uren blijven zitten? Eén ding is zeker: het is hier volop genieten!

Als je hier zit, moet je natuurlijk ook het dorpje Mikro Kazaviti bezoeken. We kunnen dit eigenlijk wel het meest authentieke dorpje op Thassos noemen. Hier krijg je nog het echte Griekse leven mee. Voor de traditionele tavernes kun je het beste op het plein zijn. Onze tip? Probeer taverne ?Vasilis?. Hier hebben wij heerlijk gegeten op aanraden van Elefterios!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Alea & Suites

Griekenland Thassos Prinos

Hotel Alea & Suites is een mooi hotel vlakbij het idillysche plaatsje Prinos, aan de noordwestkust van het eiland Thassos. Het hotel is gebouwd in moderne en elegante stijl en is perfect voor stelletjes en

families die op zoek zijn naar een relaxte vakantie. Dicht bij het hotel is een bushalte waar u de bus kunt nemen naar Thassos-stad voor een dagje uit. Of blijft u liever in het havenstadje Prinos of in het hotel? U verveelt zich in ieder geval geen moment! Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in het hotel, zij vermaken zich bij de miniclub, in de speeltuin of in het kinderbadje. Zelf kunt u gebruikmaken van het Spa-gedeelte met een sauna en een hamam. Laat de vakantie maar beginnen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen