Hongarije

Werkwijze
Landen
Hongarije (268)
Regio's
Hongarije (17)
Plaatsen
Velence (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Velence op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Velence daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Velence:

Zomervakantie Atlas toppers in Velence

Hotel Nautis

Hongarije Hongarije Velence

Nieuw viersterrenhotel direct gelegen aan het Velencemeer. Dit hotel is gebouwd in de vorm van een schip. Ideaal hotel voor een actieve, maar tegelijkertijd ook een ontspannende vakantie tegen een scherpe prijs!

Dit hotel beschikt o.a. ov...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Velence Resort & Spa

Hongarije Hongarije Velence

Hotel Velence Resort & Spa is een viersterrenhotel gelegen aan de rand van het centrum. Het heeft vele faciliteiten waaronder een uitgebreid wellnesscentrum en animatie voor de kinderen. Het hotel

heeft een Turks bad, massage, sauna, fit...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Villa Park Golya

Hongarije Hongarije Velence

Een kleinschalig villapark met slechts 27 nieuwe villa´s. Alle met frontaal- of zijzicht op het Velence-meer. Winkels en restaurants in de directe omgeving.


Beoordeling: 3.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen