Sardinië

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Regio's
Sardinië (21)
Plaatsen
Badesi (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Badesi op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Badesi daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Badesi:

Zomervakantie Atlas toppers in Badesi

Le Dune Resort & SPA

Italië Sardinië Badesi

Aankomen in Le Dune Resort & SPA is als een warm bad! Een vakantie op Sardinië is standaard al de sfeer proeven van bella Italia, maar met het hele gezin verblijven in

een op en top compleet resort is als slagroom op de taart. Het zwembad ligt er weer prachtig bij en de jacuzzi is bedoeld om even helemaal niks te doen. Ja, ook dat is vakantie! Uiteraard heeft Sardinië genoeg hot-spots, waarvan het nabij gelegen strand er zeker één van is. De inbegrepen huurauto is perfect; je komt zo op plekken waar je normaal niet snel komt. En deze plekjes zijn juist zo leuk voor een blijvende herinnering!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Residence Badus

Italië Sardinië Badesi

Residence Badus ligt verscholen tussen de mooie natuur. De traditionele omgeving zorgen ervoor dat je weet dat je op vakantie bent in heerlijk Sardinië. Niks geen zorgen aan je hoofd, maar op

en top genieten! Dat is toch ook waarom vakantie zo lekker is? Uitrusten ana het zwembad, een frisse duik nemen aan zee & het gezellige centrum van Badesi bezoeken. Er is keuze in overvloed. Fijne vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen