Sardinië

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Regio's
Sardinië (21)
Plaatsen
Budoni (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Budoni op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Budoni daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Budoni:

Zomervakantie Atlas toppers in Budoni

Hotel Castello

Italië Sardinië Budoni

Wanneer we aankomen bij Hotel Castello worden we vriendelijk ontvangen door één van de eigenaren, Daniele. We krijgen een drankje aangeboden en lopen even naar buiten? Wow, wat een mooi uitzicht heb

je hier vanaf het zwembad. Wij zien ons zelf al liggen! We gaan dan ook even lekker zitten op één van de heerlijke ligstoelen om bij te komen. De broer van Daniele komt naar buiten om een praatje met ons te maken. Hij weet veel van het eiland en geeft ons dan ook een aantal hele leuke tips. Handig zeg!

Wat heeft het hotel toch een fantastische ligging! En dan hebben we het niet alleen over het prachtige uitzicht op zee? Met de auto zijn we zo in het leuke dorpje Ottiolu. Hier vind je een haven met wat gezellige barretjes en restaurants en niet te vergeten een geweldig strand! Als je liever naar een wat drukker plaatsje wilt, zijn Budoni en San Teodoro twee leuke alternatieven!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Budoni Beach

Italië Sardinië Budoni

Tussen de kleine dorpjes Porto Ottiolu en Augrustos ligt deze oase van rust: Budoni Beach Hotel. Wanneer we hier aankomen, krijgen we meteen een heerlijk vakantiegevoel. Het ziet er naar uit dat

dit een plek is om te genieten en vooral om lekker tot rust te komen. Onze kamer is modern en naar de traditionele stijl ingericht. Leuk zeg! Vanaf onze kamer zijn we zo op het mooie witte strand? Het is hier vaak lekker rustig dat het net lijkt of we ons eigen privéstrandje hebben. We zijn blij dat we voor Bundoni Beach Hotel hebben gekozen!

Wat is het toch fijn dat we een auto hebben? Zo kunnen we veel van Sardinië zien. En wat is het mooi hier! Wij zijn vandaag naar Porto Cervo gereden. Dit plaatsje wordt ook wel het ?Saint Tropez? van Sardinië genoemd. Hier draait het om zien en gezien worden. En wat is er dan ook heerlijker dan te flaneren, een lekker drankje te nemen op één van de terrasjes of te proeven van de Italiaanse keuken. Hier krijg je het ?Bella Italia-gevoel?!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen