Sardinië

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Regio's
Sardinië (42)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Porto Cervo op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Porto Cervo daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Porto Cervo:

Zomervakantie Atlas toppers in Porto Cervo

Hotel Colonna Country & Sporting Club

Italië Sardinië Porto Cervo

Kent u het gevoel om bevoorrecht te zijn? Dit gevoel krijgt u wanneer u in de tuin van Hotel Colonna Country & Sporting Club langs de palmbomen en de wilde bloemen loopt.

Het lijkt wel een aanzichtkaart. Bij het prachtige zwembad hangt een relaxte sfeer en de zelfde sfeer hangt in uw kamer. De kamers zijn sfeervol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. In het restaurant kunt u genieten van culinaire Sardijnse en Italiaanse gerechten met bijpassende wijnen. Als dit niet genieten is?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Grand In Porto Cervo

Italië Sardinië Porto Cervo

Soms is het wel eens lekker om je te wanen in de wereld van de 'rich and famous'. Vooral als dat moment maar eens in het jaar is. Maar uw vakantie is

zo'n moment waar u het er goed van mag nemen. De sfeer van stijl en luxe is in Grand Hotel In Porto Cervo goed te voelen. De kamers hebben een elegante en klassieke Mediterraanse uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Genieten van een goed glas wijn en een snack kunt u in de trendy Orange Lounge. Hier kunt u lekker wegzakken in de vrolijke oranje loungebanken en genieten van een prachtige zonsondergang.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement I Giardini Di Porto Cervo

Italië Sardinië Porto Cervo

Deze in Sardische stijl gebouwde en in pastelkleuren geschilderde appartementen liggen in een prachtige tuin en nabij het strand.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen