Sicilië

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Regio's
Sicilië (180)
Plaatsen
Sicilië (4)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Sicilië op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Sicilië daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Sicilië:

Zomervakantie Atlas toppers in Sicilië

Rondreis Sicilie 14

Italië Sicilië Sicilië

Ervaar veelzijdig Sicilië! Deze autorondreis is speciaal bestemd voor mensen die een mooie combinatie wensen van verblijven in authentieke Siciliaanse steden en stadjes enerzijds en landelijke authentieke plekken nabij interessante bezienswaardigheden anderzijds.

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, een eiland met een rijke geschiedenis van 3000 jaar. Sicilië bezit een unieke verscheidenheid aan overblijfselen van eeuwenoude culturen, fascinerende steden, authentieke dorpen en een overweldigende natuur. Het is ook het eiland waar de grootste nog actieve vulkaan in Europa staat. Door de zeer rijke, vulkanische grond rondom de Etna is er veel indrukwekkende en unieke flora te vinden op het eiland, waardoor het een heel mooi gebied is om rustig te wandelen. De gastvrije en hartelijke Sicilianen met hun relaxte levensstijl maken dit bijzondere Mediterrane beeld compleet. Op deze manier ervaart u als geen ander het veelzijdige Sicilië.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Diverse S Sicilie + Overtocht

Italië Sicilië Sicilië

Sicilië, het eiland aan de voet van de Italiaanse laars, is het grootste en belangrijkste eiland in de Middellandse Zee en vormt een wereld op zich. De vele volkeren die Sicilië de

afgelopen eeuwen hebben beheerst, hebben hun erfenis achtergelaten: rotsgraven, tempels, amfitheaters, mozaïeken, kerken, paleizen en fonteinen. Het zonovergoten eiland is een echte schatkamer en biedt zijn gasten een verrukkelijk klimaat, prachtig landschappen, magnifieke vergezichten en een gevarieerde keuken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Citta Del Mare Familiekr

Italië Sicilië Sicilië


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis Sicilie

Italië Sicilië Sicilië

Sicilië heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het is de bekendste regio in het zuiden van Italië en wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht. Niet onterecht, want het grootste eiland van de Middellandse

Zee heeft enorm veel te bieden. De keuken, de goede Italiaanse wijnen, een warm en hartelijk ontvangst en de duizenden impressies die u in Sicilië zult opdoen, maken het eiland tot een fantastische bestemming voor iedereen.

Maar Sicilië is meer. Wellicht denkt u ook aan de rokende vulkaan de Etna, de Griekse tempels van Agrigento, de kunst- en cultuurschatten van Siracusa, kleurrijke vissersdorpjes, archeologische opgravingen, gezellige terrasjes en prachtige stranden. Sicilië is het ontdekken zeker waard!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen