Istrië

Werkwijze
Landen
Kroatië (752)
Regio's
Istrië (377)
Plaatsen
Funtana (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Funtana op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Funtana daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Funtana:

Zomervakantie Atlas toppers in Funtana

Hotel Funtana

Kroatië Istrië Funtana

Modern hotel dat bestaat uit een centraal gebouw en vier paviljoenen. Faciliteiten: hoofdgebouw voorzien van airconditioning, receptie, restaurant, bar, gezelschapsruimten.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Resort Funtana

Kroatië Istrië Funtana

Hotel Resort Funtana is rustig gelegen, direct aan het strand van Funtana in een grote komvormige baai met vier mooie eilandjes voor de kust. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht

op de zee en kunt u rustig genieten van een drankje en een hapje. Voor de kinderen is er een miniclub en het animatieteam voor jong en oud zorgt ervoor dat u zich niet zal vervelen! Het plaatsje Funtana is niet erg groot maar is wel gezellig met wat winkeltjes en lekkere restaurantjes waar u goedkoop kunt eten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Resort Funtana

Kroatië Istrië Funtana


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen