Malta

Werkwijze
Landen
Malta (313)
Regio's
Malta (249)
Plaatsen
Cirkewwa (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Cirkewwa op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Cirkewwa daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Cirkewwa:

Zomervakantie Atlas toppers in Cirkewwa

Hotel Paradise Bay Resort

Malta Malta Cirkewwa

Dit gerenoveerde hotel ligt aan de mooie haven. Op het strand van het hotel kunt u heerlijk genieten. Hotel Paradice Bay Resort heeft maar liefst 4 zwembaden waaronder 1 binnenzwembad.

Op het zonneterras kunt u genieten van de zon op de ...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Paradise Bay Resort

Malta Malta Cirkewwa

Het Paradise Bay Resort wordt omringd door de kristalheldere wateren van de Middellandse Zee. Geniet van het uitzicht op zee vanaf uw balkon in het Paradise Bay Hotel. Het hotel kijkt uit

op de eilanden Gozo en Comino. Paradise Bay heeft een eigen strandje, heerlijk in de zomer. Het hotel beschikt over 3 buitenzwembaden en grote terrassen om lekker te kunnen zonnen. Paradise Bay heeft een team van toegewijde, meertalige medewerkers die u altijd met plezier van dienst zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen