Malta

Werkwijze
Landen
Malta (313)
Regio's
Malta (249)
Plaatsen
Malta (6)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Malta op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Malta daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Malta:

Zomervakantie Atlas toppers in Malta

Malta

Marokko Marokko Malta

Met een los vliegticket vlieg je naar Malta en retour en kun je vervolgens zelf helemaal bepalen waar de reis heengaat. Verblijf en transfer zijn dan ook niet inbegrepen en dien je zelf

te verzorgen.

Je vliegt met Air Malta naar Malta. De vliegreis naar Malta neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Combinatiereis Malta Gozo

Malta Malta Malta

Wil je in 8 dagen genieten van twee bijzondere eilanden? Dan is de combinatiereis Malta/Gozo een uitstekende keuze. De eerste 4 nachten verblijf je op het grote eiland Malta. Vervolgens ga je

per ferry naar het zustereiland Gozo. Alle transfers zijn bij de prijs inbegrepen. Op Gozo is 3 dagen autohuur inclusief.

 

Malta

Malta is een smeltkroes van verschillende culturen die ieder hun sporen hebben nagelaten. Smalle straatjes en ommuurde vestingstadjes zijn hiervan het resultaat. Ook de Engelsen hebben flink hun stempel gedrukt. Zo kom je op Malta regelmatig de typische rode telefooncel tegen en op alle eilanden wordt links gereden. Je verblijft 4 nachten in een studio van Appartementen Bayview in de plaats Sliema.

 

Gozo

Gozo is als het ware een kleine provincie van het eiland Malta, het eiland heeft een omtrek van slechts 67 km2. Het is een rustig eiland met een heuvelachtig, groen landschap en ruige rotsformaties. De indrukwekkende hoofstad van dit eiland is Victoria. Op Gozo kun je tot rust komen. De Maltezers zelf ontvluchten de drukte van Malta en komen dan in hun vrije tijd naar Gozo.

Je verblijft hier 3 nachten in een 2-kamerappartement van Appartementen Ta? Sbejha Village in de plaats Gharb.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

St Julians Bay

Malta St Julian s Malta

Geniet van Malta met haar rijke cultuur en kleurrijke geschiedenis: een fantastische bestemming voor een rondreis. Tal van culturen en volkeren hebben hier hun stempel achtergelaten, tijdens deze rondreis maakt u kennis

met dit mooie eiland. Uiteraard staan alle bekende hoogtepunten van Malta op het programma, zoals de hoofdstad Valletta en het buureiland Gozo. Maar u ziet ook de lokale cultuur tijdens een excursie naar een paar kleinere dorpjes. In het gebied dat de drie riddersteden genoemd wordt ziet u duidelijk de sporen van de vroegere Maltese ridders. Malta ligt midden in de Middellandse Zee op slechts 4 uur vliegen en u kunt er gewoon Engels spreken, kortom hier moet u een keer geweest zijn! Er is geen minimale deelname aan deze rondreis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Cavalieri

Malta St Julian s Malta

Geniet deze winter van Malta is met haar rijke cultuur en kleurrijke geschiedenis een fantastische bestemming voor een excursiereis. Een vakantie op Malta betekent op een eiland kennis maken met uiteenlopende werelden.

Tal van culturen en volkeren hebben hier hun stempel achtergelaten: Romeinen, Arabieren, Maltezer-ridders en natuurlijk de Engelsen. Het weer is het hele jaar door aangenaam, dus ook in de winter kunt u deze prachtige bestemming bezoeken. Tijdens onze excursiereis bezoekt u alle hoogtepunten van Malta en er is geen minimale deelname aan de reis. Malta ligt midden in de Middellandse Zee op slechts 4 uur vliegen en u kunt er gewoon Engels spreken, kortom hier moet u een keer geweest zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Daagse Fly Drive MaltaGozo

Malta Malta Malta

Leuke fly drive met als hoogtepunten Valletta, Mdina, Blue Grotto en Marsaxlokk.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Grand

Malta Malta Malta

- 2 nachten Sliema - Hotel Plevna *** - 3 nachten Gozo - Hotel Grand **** - 2 nachten Mellieha - Hotel Maritim Antonine ****...


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen