Andalusië Costa de Almería

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Plaatsen
Almería (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Almería op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Almería daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Almería:

Zomervakantie Atlas toppers in Almería

Hotel Cabogata Mar Garden

Spanje Andalusië Costa de Almería Almería

Het gezinsvriendelijke Cabogata Mar Garden ligt tegenover het strand van El Toyo. Je hoeft alleen maar de wandelpromenade over te steken en je staat al op het langgerekte strand. Het is ruim

opgezet en de kamers zijn modern ingericht. Om de twee grote zwembaden heen ligt een groot terras waar je de hele dag heerlijk kunt genieten op een ligbedje van het Spaanse zonnetje. Bij het zwembad worden verschillende activiteiten georganiseerd door het enthousisaste animatieteam, zoals aerobics en wedstijdspelletjes. Voor de totale ontspanning heeft het hotel een wellnesscentrum met jacuzzi, sauna, hamam en Turks stoombad. Ook is het mogelijk om één van de massages of schoonheidsbehandelingen te reserveren. Over de kinderen hoef je je deze vakantie geen zorgen te maken want voor hen is er de miniclub en elke avond kunnen zij meedansen tijdens de minidisco op het podium van het ruime, maar gezellige terras.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Almeria

Spanje Andalusië Costa de Almería Almería

Je vliegt met Transavia van Amsterdam naar Almería. De vliegreis naar Almería neemt ongeveer 3 uur in beslag. LET OP: Je boekt alleen de vlucht. Je dient zelf voor transfer en verblijf

te zorgen! Tussen de heen- en terugvlucht mag maximaal 28 dagen zitten. Kijk voor meer informatie over 'de vliegreis' bij de reisinformatie op deze site.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen