Gran Canaria

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Gran Canaria (1396)
Plaatsen
Beauvoir (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Beauvoir op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Beauvoir daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Beauvoir:

Zomervakantie Atlas toppers in Beauvoir

Résidence Le Clos

Spanje Gran Canaria Beauvoir

Autovrij vakantiepark met een centrale ligging. Een goede uitvalbasis voor uw vakantie!Op ongeveer 1 kilometer van het centrum gelegen. Het strand bevindt zich op circa 25 kilometer. Met de auto is dit strand

goed bereikbaar. De plaats Mont-Saint-Michel vindt u op ongeveer 5 kilometer.Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, kitchenette met elektrische kookplaten, mini-oven en koffiezetapparaat en een televisie.2-kamerappartement (max. 4 personen) Circa 30 m². Woon/slaapkamer met een tweepersoonssofabed en een slaapkamer voor 2 personen (in enkele gevallen is deze slaapkamer niet afgesloten van de woonkamer).2-kamerappartement (max. 6 personen) Circa 35-40 m². Als het bovenstaande 2-kamerappartement, maar met 2 extra éénpersoonsbedden in de woonkamer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Résidence Le Clos

Spanje Gran Canaria Beauvoir

Autovrij vakantiepark met een centrale ligging. Een goede uitvalbasis voor uw vakantie!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen