Gran Canaria

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Gran Canaria (1396)
Plaatsen
Mahon (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Mahon op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Mahon daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Mahon:

Zomervakantie Atlas toppers in Mahon

Aparthotel HG Cala Llonga

Spanje Menorca Mahon

Het gemoedelijke, kleinschalige HG Cala Llonga heeft een zeer rustige, maar bijzondere ligging; vanaf het zonneterras bij het zwembad kijk je uit over de prachtige baai van Mahon. Op een klein stukje

lopen ligt een haventje met diverse watersportfaciliteiten en de shuttlebus van het hotel brengt je naar het strand van Sa Mesquida en de baai van Mahon. Het restaurant biedt heerlijke gerechten waarvan je binnen of buiten in alle rust kunt genieten. Het personeel is ontzettend behulpzaam en geeft je graag leuke tips als je het schitterende eiland wilt verkennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Mahon

Spanje Gran Canaria Mahon

U vliegt met Transavia naar Menorca. Op de vluchten van Transavia zijn de maaltijden en drankjes niet inclusief. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om aan boord bij het cabinepersoneel verschillende snacks, broodjes

en dranken te kopen. De vliegreis naar Menorca neemt ongeveer 2 uur en 30 minuten in beslag.De vertrektijden zijn pas kort voor vertrek bij ons bekend en staan vermeld op de tickets die u ongeveer een week voor vertrek ontvangt. Sudtours heeft geen invloed op de vluchttijden, het is daarom ook niet mogelijk een preferentie hiervoor aan ons door te geven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen