Gran Canaria

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Gran Canaria (1396)
Plaatsen
St Briac (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar St Briac op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar St Briac daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in St Briac:

Zomervakantie Atlas toppers in St Briac

Résidence Les Roches Douvres

Spanje Gran Canaria St Briac

Mooie, comfortabele appartementen aan de rand van St. Briac, voorzien van een sauna en zwembad. Gelegen aan de rand van St. Briac op circa 300 meter van de baai en de dichtsbijzijnde stranden. St. Briac

ligt op circa 17 kilometer van St. Malo en circa 60 kilometer van Mont St. Michel. Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, compleet ingerichte kitchenette met magnetron/oven, afwasmachine, tv en een terras met zitje. 1-kamerappartement (max. 2 personen) Circa 21m². Woon/slaapkamer met een slaapbank voor 2 personen. 2-kamerappartement (max. 4 personen) Circa 35m². Woon/slaapkamer met een slaapbank voor 2 personen en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. 3-kamerappartement duplex (max. 6 personen) Circa 45 m². Woon/slaapkamer met een slaapbank voor 2 personen, op de etage: slaapkamer met een tweepersoonsbed, kleine slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Résidence Les Roches Douvres

Spanje Gran Canaria St Briac

Mooie, comfortabele appartementen aan de rand van St. Briac, voorzien van een sauna en zwembad.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen