Ibiza

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Ibiza (369)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Port de San Miguel op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Port de San Miguel daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Port de San Miguel:

Zomervakantie Atlas toppers in Port De San Miguel

Appartement Port Balansat

Spanje Ibiza Port de San Miguel

Appartementen Port Balansat is gelegen aan het mooie zandstrand op een rustige locatie in het plaatsje San Miguel. Door de aangename ligging en de relaxte sfeer voel je je direct thuis.

Port Balansat is

een uitstekend familieverblijf en staat gegarandeerd voor een vakantie vol plezier! Zeker voor de kinderen is veel plezier te beleven mede door de twee zwembaden en de spelletjesruimte. Voor zowel jong als oud is er een animatieprogramma aanwezig. Ook in de omgeving is er voldoende te doen, er bevinden zich vele leuke restaurants en bars in San Miguel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Balansat Prestige

Spanje Ibiza Port de San Miguel

Wat is het toch heerlijk wakker worden hier bij Appartementen Balansat Prestige? Het eerste wat we zien als we ons grote balkon oplopen, is het prachtige uitzicht over de baai van San

Miguel. Beter kan onze dag niet beginnen. Vanaf ons appartement lopen we zo het zandstrand op en zoeken we een lekker plekje uit onder één van de parasolletjes. Nu nog even een frisse duik in de heldere zee en onze dag kan niet meer stuk. We gaan lunchen bij het restaurantje onder de appartementen. Een aanrader, wij hebben hier heerlijke vis op!

Na een dag met de auto over het eiland te hebben rondgereden, komen we bij de gezellige plaats San Antonio aan. We bezoeken hier het populaire ?Café del Mar?. Onder het genot van een heerlijke cocktail en jazz-muziek op de achtergrond, genieten we hier van een mooie zonsondergang. Dit belooft weer een onvergetelijke avond te worden!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen