La Gomera

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
La Gomera (50)
Plaatsen
La Laja (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar La Laja op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar La Laja daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in La Laja:

Zomervakantie Atlas toppers in La Laja

Casita La Longuera

Spanje La Gomera La Laja


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Casita La Longuera

Spanje La Gomera La Laja

Casita La Longuera is een traditioneel gerestaureerd huisje omgeven door wuivende palmbomen en groene akkers. Het uitzicht is adembenemend. U zult hier ook zeer zeker kunnen genieten van de rust en de

natuur. Deze casita grenst aan het nationale park Garajonay. Tijdens uw verblijf is een huurauto inbegrepen, welke u ontvangt in de haven van La Gomera. Aan het einde van uw vakantie levert u de auto ook weer in bij de haven.U vliegt aan op de luchthaven van Tenerife-Zuid. Bij aankomst overhandigt onze reisleiding u het bootticket. Aansluitend vertrekt u per transferbus naar de haven van Los Cristianos, alwaar u incheckt voor de overtocht per boot naar La Gomera. Tijdens uw vakantie dient u te confirmeren bij de reisleiding van Tenerife welke afvaart vanuit La Gomera u dient te gebruiken. Bij aankomst in de haven van Los Cristianos staat een transferbus klaar die u naar de luchthaven van Tenerife-Zuid zal brengen. Alle transfers en bootverbindingen zijn inbegrepen.Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn dat u de eerste en/of de laatste nacht op Tenerife zult doorbrengen. Dit wordt door ons verzorgd.N.B. Reisleiding alleen telefonisch bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen