La Gomera

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
La Gomera (50)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar San Sebastian op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar San Sebastian daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in San Sebastian:

Zomervakantie Atlas toppers in San Sebastian

Hotel Parador La Gomera

Spanje La Gomera San Sebastian

Parador La Gomera is een luxueus hotel met de typische eilandarchitectuur van La Gomera. Dit charme hotel heeft een prachtige ligging uitkijkend over de oceaan, een mooie tropische tuin en een elegant

interieur dat refereert aan de schepen van Columbus, die van hieruit vertrok op zijn ontdekkingsreis naar Amerika! Gelegen op een rots van 60 m hoog, op ca. 1 km van het centrum van San Sebastian met diverse winkeltjes, restaurants en bars.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Quintero

Spanje La Gomera San Sebastian


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Quintero

Spanje La Gomera San Sebastian

Appartementen Quintero liggen midden in het gezellige centrum, met een mooi uitzicht over de zee en haven. U zit hier op een perfecte lokatie waar u alles bij de hand en in

de buurt heeft.Tijdens uw verblijf is een huurauto inbegrepen, welke u ontvangt bij aankomst in de haven van La Gomera. Aan het einde van uw vakantie levert u de auto weer in bij de haven.U vliegt aan op de luchthaven van Tenerife-Zuid. Bij aankomst overhandigt onze reisleiding u het bootticket. Aansluitend vertrekt u per transferbus naar de haven van Los Cristianos, alwaar u incheckt voor de bootovertocht naar La Gomera. Tijdens uw vakantie dient u te confirmeren bij de reisleiding van Tenerife welke afvaart vanuit La Gomera u dient te gebruiken. Bij aankomst in de haven van Los Cristianos staat een transferbus klaar die u naar de luchthaven van Tenerife-Zuid zal brengen. Alle transfers en bootverbindingen zijn inbegrepen.Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn dat u de eerste en/of de laatste nacht op Tenerife zult doorbrengen. Dit wordt door ons verzorgd.N.B. Reisleiding is alleen telefonisch bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen