La Palma

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
La Palma (337)
Plaatsen
Tazacorte (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Tazacorte op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Tazacorte daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Tazacorte:

Zomervakantie Atlas toppers in Tazacorte

Hotel Hacienda De Abajo

Spanje La Palma Tazacorte

Tussen de bananenplantages en exotische planten vinden we het pareltje Hacienda de Abajo. Een hotel en museum in één! We weten niet waar we moeten kijken. Naar de prachtige schilderijen of het

antieke meubilair? Het voelt alsof we in de 17e eeuw zijn beland! Alle kamers in dit hotel hebben een andere inrichting, maar ze zijn allemaal luxe, charmant en uniek. Vanaf het balkonnetje op onze kamer kijken we uit over het zwembad. Hier gaan we zeker gebruik van maken! ?s Avonds eten we graag in het restaurant van het hotel. Hier worden lokale gerechten geserveerd met een internationale twist. Een geweldige combinatie!

Vandaag gaan we naar het historische dorpje Tazacorte. Smalle straatjes en karakteristieke huisjes die geverfd zijn in alle kleuren van de regenboog? Erg leuk om te zien! Wij nemen het heerlijke drankje cortado (koffie) onder het genot van een bocadillo (sandwich) in een van de gezellige terrasjes. Dit is typisch Spaans! Vanaf het zwarte strandje dicht bij het dorpje, hebben wij een romantisch uitzicht op de ondergaande zon. Tazacorte is echt een paradijsje op aarde!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Luz Y Mar

Spanje La Palma Tazacorte

Middenin het sfeervolle Puerto Tazacorte!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen