La Palma

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
La Palma (337)
Plaatsen
Tijarafa (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Tijarafa op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Tijarafa daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Tijarafa:

Zomervakantie Atlas toppers in Tijarafa

Appartement Finca Casita Jardin

Spanje La Palma Tijarafa

Ieder jaar keren wij weer terug naar Finca Casita Jardin op La Palma. En dat is niet voor niets! De eigenaresse is zeer vriendelijk en doet er werkelijk alles aan om het

je naar de zin te maken. Bij aankomst krijgen we een grote schaal met fruit en een fles wijn. Dat wordt genieten! Maar eerst lopen we een rondje door de grote tuin die om de appartementen heen ligt. Wat hebben we het hier gemist! De fruitbomen, de vogels die zingen en het fantastische uitzicht over de oceaan zorgen er voor dat we hier helemaal tot rust komt. De rest van de dag spenderen we bij het zwembad. ?s Avonds eten we op het balkon en drinken we een glas wijn. We zien de zon langzaam in de zee zakken? Dit wordt een heerlijke vakantie!

Finca Casita Jardin ligt in een erg rustige omgeving, maar met een klein stukje rijden ben je in Los Llanos. Bezoek hier eens de markt die van maandag tot zaterdag wordt gehouden in de hallen op de Plaza de Mercado. Daarnaast vind je hier verschillende winkeltjes, terrasjes en goede restaurants. Ook de restaurantjes bij Tijarafe zijn heerlijk! Een échte aanrader is het restaurant ?El Embrujo? vlakbij de kerk. Hier werkt een kok die verschillende prijzen op de Canarische Eilanden heeft gewonnen voor zijn kookkunsten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Villa Los Dos Caminos

Spanje La Palma Tijarafa

Vakantieverblijf Dos Caminos is een losstaand huis gelegen op een berg in het westen van La Palma. Dit huis is meer dan honderd jaar oud en werd gebouwd door Rogelio en Amelia,

de grootouders van Luis Manuel, een Venezolaanse voetballer. Tegenwoordig komen toeristen hier om te genieten van de rust en de omgeving. Rondom het vakantieverblijf vind je een prachtige tuin met verschillende fruitbomen waarvan je de vruchten kunt eten. Wat ruikt het hier lekker! De geuren en kleuren van de bomen komen ons tegemoet. Heerlijk! Wanneer we ?s avonds aanschuiven bij de barbecue zien we langzaam de zon in de zee zakken. Wat een prachtig uitzicht en wat een stilte. Het enige wat we horen zijn de vogeltjes die van de fruitbomen snoepen. Dit is pas écht vakantie!

Daal af naar het gezellige Tijarafe, waar je nog van de lokale authentieke sfeer kunt proeven. Er hangt hier een ontspanner sfeer en er zijn weinig toeristische invloeden. Overal zie je kleine witte huisjes die voor het grootste gedeelte nog bewoond worden door de lokale bevolking. In het dorpje maak je dan ook nog echt het rustige levenstempo van de Palmeros mee. In de dorpskern vind je enkele barretjes waar je heerlijke tapas kunt eten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Villa Las Palmeras

Spanje La Palma Tijarafa

Van alle vakanties die we op het fantastische La Palma hebben doorgebracht, kunnen we wel zeggen dat deze vakantie bij Villa Las Palmeras ons het allerbeste is bevallen. We waren op slag

verliefd. Het ziet er allemaal ook zo schattig uit! Bij Villa Las Palmeras kunnen wij ons heel de dag vermaken: overdag heerlijk relaxen aan het zwembad en ?s avonds lekker barbecueën. Maar met de auto zijn we ook zo op andere leuke plekjes van La Palma? Ontdek het zelf en laat je verrassen!

Vandaag hebben we een boottocht gemaakt. Vanaf de haven van Tazacorte zijn we langs prachtige plekken gevaren. Zo kwamen we langs de grot ?La Cueva Bonita? en hebben we zelfs onderweg dolfijnen gezien! Natuurlijk werd er ook tijd vrijgemaakt om een verfrissende duik in de azuurblauwe zee te nemen. Lekker genieten zo?n dag!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen