Mallorca

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Mallorca (896)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Cala Mayor op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Cala Mayor daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Cala Mayor:

Zomervakantie Atlas toppers in Cala Mayor

Hotel Blue Bay AI

Spanje Mallorca Cala Mayor

Het comfortabele Hotel Blue Bay in het rustige plaatsje Cala Mayor nodigt je uit voor een heerlijke vakantie! Je verblijft hier lekker op basis van all inclusive, maar mocht je een drankje

buiten de deur willen drinken, dan is het centrum met gezellige bars en terrasjes om de hoek. Ook de winkels en het strand is vlakbij. Het hotel beschikt over nette kamers en deze hebben zelfs tv met BVN. Dankzij de miniclub en het aparte kinderbad heb je aan de kinderen geen kind! Zelf geniet je ontspannen aan de rand van het zwembad of speel je een potje tafeltennis of biljart.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Blue Bay

Spanje Mallorca Cala Mayor

Het comfortabele Hotel Blue Bay in het rustige plaatsje Cala Mayor nodigt je uit voor een heerlijke vakantie! Mocht je een hapje of drankje buiten de deur willen nuttigen, dan is het

centrum met gezellige bars en terrasjes om de hoek. Ook de winkels en het strand is vlakbij. Het hotel beschikt over nette kamers en deze hebben zelfs tv met BVN. Dankzij de miniclub en het aparte kinderbad heb je aan de kinderen geen kind! Zelf geniet je ontspannen aan de rand van het zwembad of speel je een potje tafeltennis of biljart.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen