Mallorca

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Mallorca (896)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Port d'Andraitx op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Port d'Andraitx daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Port d'Andraitx:

Zomervakantie Atlas toppers in Port D'Andraitx

Hotel Mon Port

Spanje Mallorca Port d'Andraitx

Hotel Mon Port is een zeer sfeervol hotel met een gemoedelijke sfeer. Het is prachtig ingericht en je zult hier gastvrij ontvangen worden. De ligging is vrij rustig, zodat je hier optimaal

van je vakantei kunt genieten. In het hotel zijn diverse faciliteiten aanwezig, maar ej kunt er natuurlijk ook een dagje met de huurauto op uit om het eiland te ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement La Pérgola

Spanje Mallorca Port d'Andraitx

La Pérgola is een gemoedelijk appartementencomplex, gebouwd als een soort dorpje. Vanwege de prettige sfeer zult u zich onmiddellijk thuis voelen. Een echte aanrader voor mensen die willen bijkomen van hun drukke

leven, met of zonder kinderen. Hier beleeft u 'het andere Mallorca'! La Pérgola is vrij rustig gelegen in een schitterende, groene omgeving even buiten Puerto de Andraitx met op circa 1 kilometer afstand de haven met een gezellige boulevard en diverse bars, restaurants en andere uitgaansgelegenheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen