Menorca

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Menorca (236)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Cala'n Blanes op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Cala'n Blanes daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Cala'n Blanes:

Zomervakantie Atlas toppers in Cala'n Blanes

Menorca Sea Club

Spanje Menorca Cala'n Blanes

Menorca Sea Club ligt bij de zee, waardoor u tijdens uw vakantie geniet van een prachtig uitzicht. Op ongeveer vijftien minuten lopen vindt u het centrum van Cala 'n Forcat en op

circa vier kilometer ligt het dorpje Ciutadella. U kunt heerlijk ontspannen op het ruime zonneterras van het zwembad, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Het animatieteam zorgt voor een leuk dag- en avondprogramma voor zowel volwassenen als kinderen en voor een hapje overdag gaat u naar de snackbar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Nure Mar Y Mar

Spanje Menorca Cala'n Blanes

Wanneer we aankomen bij Nure Mar y Mar worden we vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Marina. Het valt ons meteen op dat ze haar uiterste best doet om het iedereen naar zijn

zin te maken. Hier worden we helemaal vrolijk van! Als we door de tuin naar ons appartement lopen, worden we alleen maar nog vrolijker. Het ziet er niet alleen heel mooi uit, het heerlijke zwembad is midden in de tuin gelegen. Erg handig als je ?s ochtends meteen een verkoelende duik wilt nemen. Ga je liever naar het strand? In de buurt vind je verschillende mooie baaien. Ze beschikken bijna allemaal over een klein strandtentje voor een hapje en een drankje. Ideaal voor een dagje strand!

Vanaf Nure Mar y Mar zitten we niet ver van Ciutadella af. Een leuke stad voor als je er een dagje op uit wilt. Lekker rondslenteren tussen de oude kerken, kleine paleizen en langs de prachtige kathedraal. Sluit de dag af aan de haven. Hier vind je veel restaurants en gezellige terrasjes. Een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Mar Y Mar

Spanje Menorca Cala'n Blanes

Wanneer we aankomen bij Mar y Mar worden we vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Marina. Het valt ons meteen op dat ze haar uiterste best doet om het iedereen naar zijn zin

te maken. Hier worden we helemaal vrolijk van! Als we door de tuin naar ons appartement lopen, worden we alleen maar nog vrolijker. Het ziet er niet alleen heel mooi uit, het heerlijke zwembad is midden in de tuin gelegen. Erg handig als je ?s ochtends meteen een verkoelende duik wilt nemen. Ga je liever naar het strand? In de buurt vind je verschillende mooie baaien. Ze beschikken bijna allemaal over een klein strandtentje voor een hapje en een drankje. Ideaal voor een dagje strand!

Vanaf Mar y Mar zitten we niet ver van Ciutadella af. Een leuke stad voor als je er een dagje op uit wilt. Lekker rondslenteren tussen de oude kerken, kleine paleizen en langs de prachtige kathedraal. Sluit de dag af aan de haven. Hier vind je veel restaurants en gezellige terrasjes. Een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen