Tenerife

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Tenerife (751)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Las Galletas op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Las Galletas daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Las Galletas:

Zomervakantie Atlas toppers in Las Galletas

Finca La Paz

Spanje Tenerife Las Galletas

Aan de oostkust van het eiland Tenerife vinden we dit leuke plekje: Finca La Paz. En eerlijk is eerlijk, we zijn direct verkocht! We konden wel blijven kijken naar het prachtige uitzicht,

de groene heuvels en de zee in de verte. Heel fijn om hier in alle rust aan het zwembad te liggen met een zeebriesje door je haren en de zon op je gezicht. De Belgische eigenaar is een vriendelijke man die ontzettend enthousiast is over ?zijn? plekje. Laat hem je vooral eens overhalen om te gaan eten in restaurant ?El Autentico?. Dit restaurant is ook van hem en ligt half verscholen in een grot. Het is hier erg sfeervol en het eten is echt lekker! Na het eten nog snel even het terras op en genieten van de laatste zonnestralen van de dag? Dit is pas op en top vakantie!

Wij hebben Tenerife in het voorjaar bezocht. En wanneer je hier in het voorjaar bent is het eigenlijk wel een ?must? om carnaval hier mee te maken. Zeker als je een feestliefhebber bent. In de steden Santa Cruz de Tenerife en Puerto de la Cruz wordt het feest uitbundig gevierd. Vooral de carnavalsoptocht in Santa Cruz de Tenerife is de moeite waard! Wist je trouwens dat het carnaval hier het op één na grootste van de wereld is?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Finca Bonita

Spanje Tenerife Las Galletas

In het zuiden van Tenerife, op een enorm stuk grond waar vroeger tomaten werden verbouwd, vinden we het leuke plekje Finca Bonita. Tegenwoordig staat het terrein vol prachtige palmbomen en bloemen in

de meest uiteenlopende kleuren. Deze finca deed vroeger dienst als boerderij en dat landelijke sfeertje straalt het vakantieverblijf nog steeds uit. Hoge plafonds met houten balken, natuurstenen muren en traditionele meubels. Mooi hoor! Onze tip? Zoek een mooi plekje uit op de grote veranda, die rondom het hele pand loopt en geniet hier in alle stilte van een zonsopkomst én ?ondergang. Wat bijzonder om mee te maken!

Vanuit Finca Bonita kun je snel het hele eiland over met de inbegrepen huurauto. Tenerife kent naast een fantastische kust ook een schitterend binnenland, dat écht de moeite waard is om te ontdekken. Overal waar je kijkt zie je bananenplantages, fruitbomen en bloemen in de meest uiteenlopende kleuren. Daarnaast wordt het midden van het eiland gedomineerd door de bekende Teide vulkaan. Deze vulkaan is een onderdeel van een mooi nationaal park. Hier waan je je echt even in de tropen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen