Tenerife

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Tenerife (751)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Santa Cruz de Tenerife op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Santa Cruz de Tenerife daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Santa Cruz de Tenerife:

Zomervakantie Atlas toppers in Santa Cruz De Tenerife

Hotel Barcelo Santa Cruz Contemporaneo

Spanje Tenerife Santa Cruz de Tenerife

Hotel Barcelo Santa Cruz Contemporaneo is een ideaal stadshotel met een perfecte ligging om Santa Cruz de Tenerife in stijl te ontdekken. Direct tegenover een stadsparkje gelegen en omgeven door palmbomen, is

dit een ideale uitvalsbasis om er lekker op uit te trekken. En je dag begint altijd goed, want het uitgebreide ontbijtbuffet staat iedere morgen weer voor je klaar. Eventueel kun je dit ook zelf nog aanvullen met een lunch en/of diner in het Alfredo restaurant.

Net zoals de rest van Hotel Barcelo Santa Cruz Contemporaneo zijn ook de kamers sfeervol, licht en modern ingericht. Sommige kamers hebben een direct zicht op de Rambla, welke naar het stadshart doorloopt. Slechts 450 meter verwijderd van de binnenstad verblijf je hier dus heel erg centraal. Als je na een dagje sightseeing zin hebt in ontspanning, is er zelfs nog een fijn en compact zwembad aanwezig. Heerlijke cocktails kun je drinken in de Lounge-Bar; een ideaal plekje om je avond af te sluiten. Ook erg fijn is dat, mocht je even de stad even uit willen, er een shuttlebusje is die je naar het strand brengt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Santa Cruz De Tenerife

Spanje Tenerife Santa Cruz de Tenerife

U vliegt met Transavia van Amsterdam naar Tenerife. De vliegreis naar Tenerife neemt ongeveer 4 uur en 30 minuten in beslag.

LET OP:

- U boekt alleen de vlucht. U dient zelf voor transfer

en verblijf te zorgen!

- Tussen de heen- en terugvlucht mag maximaal 28 dagen zitten

- Kijk voor meer informatie over 'de vliegreis' bij de reisinformatie op deze site.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Tenerife

Spanje Tenerife Santa Cruz de Tenerife


Het is mogelijk om bij Sudtours alleen de vlucht (zonder transfer en accommodatie) naar Tenerife te boeken.

U vliegt met Transavia van Amsterdam naar Tenerife. De vliegreis naar Tenerife neemt

ongeveer 4 uur en 30 minuten in beslag.

In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij tijdens het boekingsproces en/of in mijn Sudtours de vluchttijden. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sudtours Vliegvakanties zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter kunnen we dit nooit 100% garanderen.
Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud. Het definitieve vluchtschema staat op uw tickets die u circa één week voor vertrek ontvangt.
Indien er tijdens het boekingsproces of in mijn Sudtours geen vluchttijden worden getoond zijn de vluchttijden op het moment nog niet bekend.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen