Noord Bohemen

Werkwijze
Landen
Tsjechië (318)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Aurach bei Kitzbühel op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Aurach bei Kitzbühel daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Aurach bei Kitzbühel:

Zomervakantie Atlas toppers in Aurach Bei Kitzbühel

Hechenmoos

Oostenrijk Kitzbuhel Aurach bei Kitzbühel

Op en top Oostenrijkse gastvrijheid vindt u in Gasthof Hechenmoos** in het gezellige dorpje Aurach bei Kitzbuhel. Deze gasthof beschikt over een authentieke Tirolse keuken en heeft een zeer scherpe prijs kwaliteitverhouding.

De nette kamers zijn voor u gereserveerd en u verblijft hier op basis van All Inclusive light. Het romantische dorp Aurach is de directe buur van Kitzbühel. Dit juweel aan de voet van de zonnigste heuvel van de regio hebben al veel (verkozen) Kitzbüheler als tweede thuishaven uitverkoren. De gunstige ligging, het beste golfterrein van Oostenrijk „GC Eichenheim", de directe verbinding met de Kitzbüheler wandelregio en het prachtig gelegen Wildpark op 1.100 meter hoogte - Tirools grootste openbare park met 200 dieren - maken het kleine Aurach tot een grote belevenis. Bezienswaardigheid: de Auracher Kirche "Zum hl. Rupert" (gebouwd in 1427), een van de meeste geliefde huwelijkskerken, met de karakteristieke boltoren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Aurach

Tsjechië Noord Bohemen Aurach bei Kitzbühel

Wintersportland nummer 1 is voor vele Nederlanders nog steeds Oostenrijk. En dat is niet zo verwonderlijk, want Oostenrijk biedt de vakantieganger ook in de winter alles wat hij of zij maar kan

wensen. Er zijn skigebieden met hypermoderne liftsystemen, een zeer uitgebreid net aan langlaufloipen en wandelpaden die u door de mooiste dalen van Oostenrijk voeren. Wij selecteerden voor u het gezellige ...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen