Egeïsche Kust

Werkwijze
Landen
Turkije (3389)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Bodrum Yalikavak op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Bodrum Yalikavak daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Bodrum Yalikavak:

Zomervakantie Atlas toppers in Bodrum Yalikavak

Hotel Family Belvedere

Turkije Egeïsche Kust Bodrum Yalikavak

Vanaf het schitterende Hotel Family Belvedere rijdt meerdere keren per dag een shuttlebus naar het strand, waar ook een strandbar van het hotel is. Het plaatsje Yalikavak met een moderne haven is

makkelijk en snel te bereiken met de dolmus (een kleine bus).

Het mooie hotel is tegen een heuvel aangebouwd, waardoor er hoogteverschillen zijn tussen de gebouwen waar de kamers in liggen. De ligging zorgt er ook voor dat er vanaf meerdere plekken in het hotel een prachtig uitzicht over zee is, bijvoorbeeld vanaf het terras dat om het zwembad heen ligt. Dat is niet het enige zwembad, want er is ook nog een zwembad met twee glijbanen.


Voor kinderen is er eventueel een gezellige miniclub en speeltuin, zodat zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Er worden af en toe spellen in het zwembad en tafeltennis- of dartwedstrijden georganiseerd. 's Avonds kun je op het terras langs het zwembad nakletsen over de dag met een gezellig muziekje op de achtergrond en één keer in de week wordt er een Turkse avond of livemuziek georganiseerd.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Golden Age Bodrum

Turkije Egeïsche Kust Bodrum Yalikavak

Hotel Golden Age Bodrum is een verzorgd hotel waar het u aan niets zal ontbreken. Het hotel is gelegen aan een prachtige baai in Yalikavak waar u elke avond de zonsondergang kunt

bewonderen. Dankzij de verzorgde kamers, diverse faciliteiten, prachtige tuin en heerlijke all inclusive-service kunt u genieten van een onbezorgde vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Delta Beach Resort

Turkije Egeïsche Kust Bodrum Yalikavak

Hotel Delta Beach Resort heeft een directe ligging aan het zandstrand in een prachtige baai in Yalikavak. U zult hier genieten van een welverdiende vakantie. De vele faciliteiten zorgen ervoor dat het

u aan niets ontbreekt. Er zijn diverse zwembaden, een kinderbad, waterglijbanen en er is gratis handdoekenservice. U kunt heerlijk ontspannen in het wellnesscenter of genieten van de leuke activiteiten die door het animatieteam voor u worden georganiseerd. Ook voor sportieve activiteiten bent u hier aan het juiste adres. Er is een tennisbaan, een fitnesscentrum en u kunt diverse watersporten uitoefenen. Kortom, een uitgebreid aanbod voor een complete vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen