Egeïsche Kust

Werkwijze
Landen
Turkije (3389)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Gümüldür op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Gümüldür daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Gümüldür:

Zomervakantie Atlas toppers in Gümüldür

Hotel Club Yali

Turkije Noord Egeïsche Kust Gümüldür

In de helderblauwe zee bij Gümüldür strekt een grote steiger zich uit voor Hotel Club Yali. Een duik in het verfrissende water is hier dus al snel gemaakt. Er zijn ook maar

liefst 3 zwembaden waar je verkoeling kunt vinden en waaromheen de zonnebedjes al voor je klaar staan.

Bij een verblijf in dit hotel krijg je gratis toegang tot het Yali Castle Aquapark. De vele glijbanen zorgen voor watepret voor jong en oud! Bij het hotel organiseert het enthousiaste animatieteam zowel overdag als 's avonds leuke activiteiten en spetterende shows.

Naast het uitgebreide buffet dat dagelijks klaar staat zijn er drie à-la-carte restaurants waar je tijdens de vakantie kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Natuurlijk is er met deze ligging aan zee een visrestaurant, je kunt je smaakpapillen laten verwennen door de Italiaanse keuken en je laten verrassen door de smaken van de Turkse keuken.

Na een wandeling bereik je het knusse plaatsje Gümüldür, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het openbaarvervoer, de dolmus.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Gumuldur Resort

Turkije Noord Egeïsche Kust Gümüldür

Op het goudgele zandstrand waar Hotel Gumuldur Resort aan ligt staan destrandbedjes al klaar. Hier is heerlijk toeven in de warme Turkse zon, de verkoelende helderblauwe zee ligt aan je voeten om

even af te koelen. Maar ook rondom de zwembaden staan ligbedjes waar je lekker op kunt wegdromen. Voor kinderen is er een zwembad met glijbanen, goed voor vele uren waterpret!

Kinderen kunnen zich goed vermaken in de miniclub, of tijdens de activiteiten die het animatieteam organiseert. Natuurlijk kan het ook heerlijk zijn voor volwassenen om zich even te laten gaan tijdens bijvoorbeeld de aquagym. Wil je juist liever lekker relaxen? Dan is er de hamam, waar een heerlijke scrubbehandeling en rustgevende massage geboekt kunnen worden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Angora Beach Resort

Turkije Egeïsche Kust Gümüldür

Angora Beach is een prachtig resort direct aan lang privé strand. De bouwstijl laat u denken dat u zich op de Caribbean bevindt, maar niets is minder waar. Dit is een plek

waar u volledig tot rust komt. Relaxen op het strand of bij het zwembad gaat hoe dan ook gepaard met prachtig uitzicht. ?s Avonds staat er een heerlijk buffet voor u klaar. Om de dag af te sluiten kunt u romantisch op het strand slenteren, of neem een keer de dolmus naar het plaatsje Kusadasi waar genoeg te ontdekken valt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen