Egeïsche Kust

Werkwijze
Landen
Turkije (3389)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Türkbükü op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Türkbükü daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Türkbükü:

Zomervakantie Atlas toppers in Türkbükü

Hotel Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa

Turkije Egeïsche Kust Türkbükü

Midden in de bosrijke omgeving van Türkbükü op het noordelijke puntje van de Peninsula is Hotel Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa gelegen.  Hier heb je een werkelijk prachtig uitzicht op de

azuurblauwe Egeïsche zee. De kamers zijn stuk voor stuk comfortabel ingericht en passen prima in de omgeving met de natuurlijke kleuren. Je verblijft hier op basis van halfpension, begin de ochtend dus met een heerlijk ontbijt op het terras met uitzicht op zee. Vervolgens kun je gaan relaxen op het met palmbomen omringde strand, gaan zwemmen in één van de zwembaden of echt helemaal bijkomen in de spa. 's Avonds kun je dineren in het hotel, want je verblijft op basis van volpension. Als je de omgeving wilt verkennen, kun je met de dolmus bijvoorbeeld naar de levendige badplaats Bodrum.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Voyage Türkbükü

Turkije Egeïsche Kust Türkbükü

Het ruim opgezette Hotel Voyage Türbükü bestaat uit witte appartementengebouwen die verspreid liggen over een groene omgeving. Het complex heeft hierdoor iets weg van een sfeervol Mediterraans dorpje. Tussen de gebouwen liggen

kronkelende paden omzoomd door veel groen en schitterende felgekleurde bloemen. Bovendien is het hotel onderdeel van de Voyage-keten, die bekend staat om haar hoge standaard aan comfort en kwaliteit. De vele faciliteiten, de sfeervol ingerichte kamers en het hoge serviceniveau benadrukken dit alleen maar des te meer. Dit is echt een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen