Graubuenden

Werkwijze
Landen
Zwitserland (360)
Plaatsen
Parpan (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Parpan op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Parpan daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Parpan:

Zomervakantie Atlas toppers in Parpan

Istrië Daagse Busreis

Zwitserland Graubünden Parpan

Ontdek Istrië met zijn rijke historische en culturele verleden. Geschikt voor cultuur- en natuurliefhebbers.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Daagse Excursiereis Per Bus, Parpan Graubündner Alpen

Zwitserland Graubünden Parpan

Met recht een echte topper. Een zeer populaire reis inclusief trienreizen met de Aros Express, de Bernina Express en natuurlijk de Glacier Express.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Alpina Parpan

Zwitserland Graubuenden Parpan

Als één van de 18 vakantieplaatsen in Zwitserland mag Lenzerheide-Valbella-Prapan de titel "Familien Willkommen" voeren. De vakantieregio op een hoogte van 1500 m doet deze bekroning recht aan. Parpan ligt 15 km

ten zuiden van Chur en ca. 900 km van Utrecht en de faciliteiten voor gezinnen met kinderen zijn optimaal. Zoals kinder- en natuurspeelplaatsen, voor kinderwagen geschikte wandelwegen, picknickplaatsen, alternatieven voor slecht weer, thema- en avonturenpaden en diverse animatieprogramma's. Voor kinderen is er de leerzame 3,5 km lange Globiwandelweg waarop ze spelenderwijs de pracht van de natuur leren kennen. Ook is er een verhuurservice voor babyartikelen en worden voordelig geprijsde onderkomens voor gezinnen met kinderen aangeboden. Daarvan heeft Lenzerheide-Valbella er veel te bieden. Van familievriendelijke hotels met kinderopvang en -verzorging tot comfortabele appartementen en een camping. Ideaal voor gezinnen zijn de groepsonderkomens met tweepersoons- en kamers met meerdere bedden en de vele berghotels en vakantiehuizen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen