Finland

Werkwijze
Landen
Finland (41)
Regio's
Finland (13)
Plaatsen
Salla (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Salla op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Salla daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Salla:

Zomervakantie Atlas toppers in Salla

Huskysafari In Lapland

Finland Finland Salla

Een unieke gelegenheid om Fins Lapland te ontdekken. Je verblijft een week lang in Salla, ten noorden van de poolcirkel. Als hoogtepunt tijdens deze week trek je er op uit met goedgetrainde

huskies voor een twee-daagse huskysafari in de ongerepte ...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bungalow Tunturitähti

Finland Finland Salla

Lapland op zīn best. Salla is een kleinschalig en authentiek Laps wintersportcentrum nabij de Russische grens, ten noorden van de poolcirkel. Een prima uitvalbasis voor alle typische winteractiviteiten, zoals sneeuwscooteren en rendiersafariīs.

Co...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Revontuli Spa

Finland Finland Salla

Zin in een echte wintervakantie. Zo eentje midden in een "ansichtkaartmooi" winterlandschap uit lang vervlogen tijden? Dat kan in het Finse Lapland waar de winters nog authentiek zijn en tot de

verbeelding spreken. In een verstild en prachtig besneeuwd landschap brengt U een ontspannende maar als U wilt ook actieve vakantie door. Met volop mogelijkheden om te wandelen, te langlaufen of zelfs te skien want ook dat kan in Finland. Weliswaar hebben we hier geen Alpenreuzen om van af te dalen maar veel meer pittige hellingen die uitermate geschikt zijn voor beginnende skiers. En wie wat heftigers wil die maakt natuurlijk gebruik van ons aanbod om door middel van een gratis proefrit met het fenomeen sneeuwscooter kennis te maken. En als het U bevalt boekt U toch voor een hele dag? Op naar Lapland dus!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen