Corfu

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Corfu (349)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Agios Markos op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Agios Markos daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Agios Markos:

Zomervakantie Atlas toppers in Agios Markos

Villa Sofia

Griekenland Corfu Agios Markos

Appartementen Villa Sofia is een gezellig appartementencomplex, vol met Griekse gezelligheid en gastvrijheid. Zo zijn er regelmatig Griekse avonden, waarbij het altijd weer een gezellig samenkomen van alle gasten is. Ook zorgt

het vriendelijke personeel graag voor een leuke barbecue-avond, die altijd zeer geslaagd zijn. Er hangt hier echt een prettig sfeertje, waardoor je vakantie gelijk ontspannen kan beginnen.

Het strand en centrum zijn beide op loopafstand te vinden. Maar uiteraard kun je ook lekker een dagje bij het zwembad blijven en genieten van de zon en de groene omgeving. Wil je er toch liever op uit? Dan is er een eenvoudige busverbinding die je al na ongeveer 25 minuten in het bruisende Codfu-stad brengt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Corfu Secret

Griekenland Corfu Agios Markos

Bij Hotel Corfu Secret worden we verwelkomd door de aardige eigenaar Spiros. Hij schenkt een koel drankje voor ons in en we gaan even lekker zitten. Terwijl we bijkomen van de reis,

verteld Spiros wat er allemaal in de omgeving te doen en te zien is. Wat een handige tips! Wat ons opvalt, is dat het hotel geheel in de Venetiaanse stijl is gebouwd, precies zoals de stijl van het eiland. Ook is de sfeer hier fijn, het hotel is de perfecte mix tussen traditioneel en modern. We hebben een luxe kamer en het schitterende uitzicht vanaf ons balkon maakt onze vakantie hier helemaal af!

 

Corfu Secret is lekker rustig gelegen maar toch heel centraal. Binnen tien minuten ben je namelijk al op het mooie zandstrand van Ipsos. Je bent ook vrij snel in het levendige centrum van Ipsos waar het tot in de late uurtjes gezellig is. Je vindt hier veel restaurants voor een authentieke Griekse maaltijd en een drankje. Je kunt ook vlakbij Corfu Secret lekker uit eten. Ga bijvoorbeeld eens naar de taverne die vlak bij het hotel ligt. Hier hebben ze heerlijke souvlaki!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen